Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κομοτηνή: Διέρρηξαν πέντε καταστήματα και έκλεψαν τρία οχήματα..

     Με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα, έκαναν επιδρομή στην Κομοτηνή και σε οικισμούς της Ροδόπης τέσσερις Έλληνες οι ...

 


  




Με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν κλέψει λίγο νωρίτερα, έκαναν επιδρομή στην Κομοτηνή και σε οικισμούς της Ροδόπης τέσσερις Έλληνες οι οποίοι διέρρηξαν διαδοχικά πέντε καταστήματα και άρπαξαν διάφορα χρηματικά ποσά από το εσωτερικό τους, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όμως, σε ένα από τα καταστήματα τους κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κι έτσι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής τους πέρασαν χειροπέδες το μεσημέρι της ίδιας ημέρας! Μάλιστα, από την προανάκριση προέκυψε ότι είχαν κλέψει ακόμη ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από το οποίο έκλεψαν χρήματα και το εγκατέλειψαν, ενώ προσπάθησαν να κλέψουν και ένα τρίτο χωρίς να τα καταφέρουν.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν στις διαρρήξεις, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και κλοπές τροχοφόρων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.