Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάρισα: Τον έπιασαν επ' αυτοφώρω να κλέβει οινοπνευματώδη ποτά από σούπερ μάρκετ

Δύο μέρες πριν είχε κλέψει άλλες επτά φιαλές από το ίδιο κατάστημα Για να ικανοποιήσει το πάθος του για το αλκοόλ επιδιδόταν σε συνεχείς κλο...






Δύο μέρες πριν είχε κλέψει άλλες επτά φιαλές από το ίδιο κατάστημα

Για να ικανοποιήσει το πάθος του για το αλκοόλ επιδιδόταν σε συνεχείς κλοπές και μάλιστα από τα ράφια του ίδιου σούπερ μάρκετ στη Λάρισα, στο οποίο έμπαινε ως πελάτης, ένας Έλληνας που προσπάθησε το βράδυ της Τετάρτης να κλέψει τρεις φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.

Όμως, έγινε αντιληπτός, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε στο πλαίσιο της έρευνας ότι και το βράδυ της Δευτέρας είχε κλέψει από το ίδιο κατάστημα άλλες επτά φιάλες αλκοολούχου ποτού, οι οποίες όμως δεν βρέθηκαν στο σπίτι του εκτιμάται ότι πρόλαβε να καταναλώσει μέσα σε δυο ημέρες το περιεχόμενό τους και να τις πετάξει!

Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κλοπές, ενώ οι κλεμμένες φιάλες αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει παρόμοιες κλοπές και σε άλλα καταστήματα της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.