Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σεσημασμένος για ναρκωτικά και χουλιγκανισμό ο ιρακινός συνοδοιπόρος των συμμοριτών που επιτέθηκε στον αστυνομικό...!!!

Το «χουλιγκάνικο πέσιμο» στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ,η παλιά σύλληψη για ναρκωτικά και το χαμένο πορτοφόλι, ήταν οι αιτίες που μέσα...






Το «χουλιγκάνικο πέσιμο» στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗ,η παλιά σύλληψη για ναρκωτικά και το χαμένο πορτοφόλι, ήταν οι αιτίες που μέσα σε λίγες ώρες, ο 30χρονος «Ινδιάνος» σπρίντερ και ο 22χρονος οπαδός, έπεσαν στα χέρια της Ασφάλειας. Οι αναλυτές της Κρατικής, βλέποντας τα βίντεο από την δολοφονική επίθεση στον Άγγελο της ομάδας ΔΡΑΣΗ, κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με μπαχαλάκηδες αλλά με χούλιγκανς.

Έτσι, έβαλαν στο παιχνίδι την υπηρεσία Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και ζήτησαν τη συνδρομή τους για να φθάσουν στα ίχνη των δεκάδων δραστών που επιτέθηκαν και έσπασαν στο ξύλο τον νεαρό αστυνομικό.

Μέσα σε λίγες ώρες ο «Ινδιάνος», ο τύπος δηλαδή που φαίνεται στα βίντεο να «εκτοξεύεται» από την πλατεία κοντά στην Εστία και με ένα σπρίντ 100 μέτρων να ορμάει στον αστυνομικό και να τον γκρεμίζει από τη μηχανή, είχε ταυτοποιηθεί.

Πρόκειται για έναν άνδρα γεννημένο το 1991 ιρακινής καταγωγής με παρελθόν, τόσο για υποθέσεις ναρκωτικών όσο και οπαδικής βίας που εργάζεται ως αποθηκάριος σε μεγάλο κατάστημα στην περιοχή του Ασπροπύργου και διαμένει στη Μαγούλα.

Έτσι, κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας νωρίς σήμερα το απόγευμα τον περίμενε στο σπίτι του, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.