Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εφημερίδα Σαμπάχ : «Η Ελλάδα κλιμακώνει την ένταση με την Τουρκία στην Αν.Μεσόγειο»…. Λυσσάξανε με το Αμερικανικό Αεροπλανοφόρο!

Η Ελλάδα που συνεχίζει τις προκλητικές κινήσεις που κλιμακώνουν την ένταση που υπάρχει με την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, κατά τις πε...





Η Ελλάδα που συνεχίζει τις προκλητικές κινήσεις που κλιμακώνουν την ένταση που υπάρχει με την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, κατά τις περασμένες εβδομάδες είχε ανακοινώσει κοινή στρατιωτική άσκηση στην περιοχή με τις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ είχαν εκφράσει την στήριξή τους προς την Ελλάδα σχετικά με την κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ στο αεροπλανοφόρο που εγκατέστησαν στην περιοχή, σήμερα πραγματοποίησε μία επίσκεψη έκπληξη ο Έλληνας πρωθυπουργός Μητσοτάκης.

Ελληνικά ΜΜΕ που έβαλαν στους τίτλους τους την επίσκεψη Μητσοτάκη, ουσιαστικά στήριξαν την ένταση Τουρκίας-Ελλάδας.

Η Ελλάδα που συνεχίζει τις κινήσεις υποδαύλισης της έντασης που υπάρχει με την Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο, είχε ανακοινώσει πως θα πραγματοποιούσε κοινή στρατιωτική άσκηση με τις ΗΠΑ στην περιοχή.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΠIΠΕΔΟ

Το αεροπλανοφόρο Ντουάιτ Αϊζενχάουερ-φορέας της Δύναμης κρούσης των ΗΠΑ που στηρίζουν την Ελλάδα, έριξε άγκυρα στο νησί Κρήτη, για να μετάσχει στην αύξηση που διεξάγεται μαζί με στοιχεία του ελληνικού στόλου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μετά από την αγκυροβόληση στη βάση της Σούδας του τεράστιου αεροπλανοφόρου, τα ελληνικά ΜΜΕ αρχίσαν τις προκλητικές εργασίες τους, καθώς φωτογραφίες του Ντουάιτ Αϊζενχάουερ που τραβήχτηκαν στη βάση της Σούδας παραδόθηκαν στον ελληνικό τύπο.
…..
Ο Μητσοτάκης σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκε με τις αμερικανικές δυνάμεις ελπίζοντας να κάνει μία επίδειξη δύναμης στην περιοχή. Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε το αεροπλανοφόρο μαζί με τον υπουργό Αμύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Κωνσταντίνο Φλώρο.
…..
Σύμφωνα με τις ειδήσεις που παρουσιάστηκαν στον ελληνικό τύπο, σε δήλωση που έκανε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Μητσοτάκης ανέφερε πως η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ Ουάσιγκτον και Αθήνας έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Εφ. Σαμπάχ 23/3/2021

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.