Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολεμική Αεροπορία: Εικόνες που «τρελαίνουν» τον Ερντογάν - Μαζί τα «γεράκια» Ελλάδας και Σ. Αραβίας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την Βασιλική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας στην αεροπορική βά...







Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την Βασιλική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας στην αεροπορική βάση της Σούδας.

Η επιχειρησιακή άσκηση έγινε στο πλαίσιο του ευρύτερου πλέγματος διεθνών δραστηριοτήτων με φίλες και σύμμαχες χώρες που έχει σχεδιάσει, συντονίζει και διεξάγει το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.

Πάντως, οι εικόνες από τα μαχητικά αεροσκάφη των δύο χωρών να «σχίζουν» κυριολεκτικά τον κρητικό ουρανό, ήταν εντυπωσιακές και κόβουν την ανάσα.

Η διμερής άσκηση «Saudi - Hellenic Joint Exercise 21» των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την Βασιλική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας, με την επωνυμία «Falcon Eye - 1» πραγματοποιήθηκε στην Σούδα από τις 9 έως και τις 26 Μαρτίου.








---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.