Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ψάχνουν σε πέντε χώρες να βρούν τον Χρήστο Παππά... Η Ιντερπόλ όμως επικεντρώνει στην Σερβία...

   Δείτε τι γράφει η Real News... Στα ίχνη του φυγόποινου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.Α...



  



Δείτε τι γράφει η Real News...

Στα ίχνη του φυγόποινου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης σε βάρος του. Να σημειωθεί πως ο Παππάς αγνοείται από τις 7 Οκτωβρίου του 2020, αμέσως μετά την έκδοση καταδικαστικής απόφασης από το δικαστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία 24ωρα οι έρευνες των Αρχών έχουν επικεντρωθεί σε πέντε συγκεκριμένες χώρες τόσο στη Γηραιά Ήπειρο όσο και αλλού, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για σχέσεις του φυγόποινου ακροδεξιού με νεοναζιστικές ομάδες στις συγκεκριμένες χώρες. Ωστόσο, οι έρευνες της Ιντερπόλ φαίνεται πως επικεντρώνονται στη Σερβία, σε ένα συγκεκριμένο μοναστήρι παλαιοημερολογιτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛ.ΑΣ., μόλις έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησε μυστικές έρευνες στο Άγιον Όρος και, μάλιστα, σε δύο συγκεκριμένα μοναστήρια, τα οποία δεν είναι ελληνικά. Οι έρευνες αυτές έγιναν από την πρώτη στιγμή που η Αστυνομία ξεκίνησε να αναζητεί τον Χρήστο Παππά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επαναλήφθηκαν και στις αρχές του Ιανουαρίου, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Ωστόσο, από αυτές τις έρευνες φαίνεται να προέκυψαν πληροφορίες για τη φυγή του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής σε βαλκανική χώρα. Πρόκειται για πληροφορίες που άμεσα εκμεταλλεύτηκαν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι θεωρούν πολύ πιθανό ο Χρήστος Παππάς να ζει πλέον ντυμένος ως μοναχός.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.