Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τζένιφερ Άρκιουρι για Μπόρις Τζόνσον: Τον έλεγα Μέγα Αλέξανδρο και του έστελνα γυμνές φωτογραφίες

Σε μία αποκλειστική συνέντευξη της Mirror, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, Τζένιφερ Άρκιουρι, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση με ...



Σε μία αποκλειστική συνέντευξη της Mirror, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, Τζένιφερ Άρκιουρι, παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση με τον Μπόρις Τζόνσον.

Κατά το παρελθόν, όταν αναφερόταν στον πρωθυπουργό της Βρετανίας, έκανε λόγο για τον “πολύ στενό δεσμό” που είχαν μεταξύ τους, χωρίς να επιβεβαιώσει, ούτε να διαψεύσει την ύπαρξη ερωτικής σχέσης. Αυτή τη φορά, όμως, το επιβεβαίωσε και μάλιστα με ροζ αποκαλύψεις. 

Όπως είπε, ο τότε δήμαρχος του Λονδίνου επισκεπτόταν το διαμέρισμα της στο στο Shoreditch. Στα τηλεφωνήματα τους, η -21 χρόνια νεότερη του- Τζένιφερ, τον αποκαλούσε “Μέγα Αλέξανδρο” και εκείνος της ζητούσε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, αντάλλαζαν μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου όσο ο Μπόρις Τζόνσον είχε συναντήσεις για ζητήματα του δήμου. 

Υπήρχε σωματική και εγκεφαλική έλξη. Αγαπούσε το σώμα και το μυαλό μου και δεν μπορούσε να πάρει τα χέρια του από πάνω μου. Είχαμε σχέση τέσσερα χρόνια. Τον αγάπησα, αλλά ο άντρας που νόμιζα ότι ήξερα, πλέον δεν υπάρχει”, είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.