Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΒΡΟΣ! Αποφασισμένοι να χτίσουν εκκλησία απέναντι απ’ το ΚΥΤ Φυλακίου οι κάτοικοι! - Εβρίτης δώρισε το οικόπεδο (βίντεο)

Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν την ανέγερση εκκλησίας απέναντι ακριβώς από την είσοδο του καταυλισμού αλλοδαπών στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, εί...






Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν την ανέγερση εκκλησίας απέναντι ακριβώς από την είσοδο του καταυλισμού αλλοδαπών στο ΚΥΤ Φυλακίου στον Έβρο, είναι οι κάτοικοι της περιοχής.

Η εκκλησία θα βρίσκεται και δίπλα από αγροτεμάχια τεσσάρων ιδιοκτητών που δέχτηκαν να νοικιάσουν στο υπουργείο Μετανάστευσης για την επέκταση του καταυλισμού αλλοδαπών που προωθεί η κυβέρνηση και έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων του Έβρου συνολικά.

Την απόφαση πήραν στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας οι Πρόεδροι των 29 Τοπικών Κοινοτήτων του δήμου Ορεστιάδας.

Ο ηλικιωμένος κάτοικος του Φυλακίου Κώστας Σωτηρόπουλος, που είχε συγκινήσει με τις δηλώσεις του και στην συγκέντρωση όταν είχε έρθει στο Φυλάκιο ο Νότης Μηταράκης, δώρισε το χωράφι του 6 στρεμμάτων.

Ακούστε τι δήλωσε ο κ.Σωτηρόπουλος στον Κώστα Θεοχαρίδη και την σελίδα ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, του οποίου είναι τα ΒΙΝΤΕΟ που σας παρουσιάζουμε:


Ο Πρόεδρος του Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, πρότεινε αυτός και οι συνάδερφοι του θα δώσουν από έναν μισθό για να ξεκινήσει το χτίσιμο της εκκλησίας. Επίσης, θα σπείρουν όλοι συμβολικά από ένα δέντρο στο συγκεκριμένο σημείο και θα τοποθετήσουν κάθε χωριό από μια ελληνική σημαία.

 
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.