Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το πυρηνικό Πακιστάν απειλεί την Λευκωσία...!!! Πακιστανός Α/ΓΕΕΔ «Το κυπριακό είναι στην ημερήσια διάταξη... Ζήτω η Τουρκία!»

Προκλητικές δηλώσεις του Πακιστανού Α/ΓΕΕΔ που εμπλέκει το κυπριακό με το Κασμίρ Επίσκεψη με τεράστια σημασία για την Κύπρο είχαμε του Πακισ...






Προκλητικές δηλώσεις του Πακιστανού Α/ΓΕΕΔ που εμπλέκει το κυπριακό με το Κασμίρ

Επίσκεψη με τεράστια σημασία για την Κύπρο είχαμε του Πακιστανού Α/ΓΕΕΔ στρατηγού Nadeem Raza στην Τουρκία, ο οποίος για μια φορά ακόμη στοχοποίησε την μεγαλόνησο συνδέοντας την με το θέμα του Κασμίρ, το οποίο “καίει” φυσικά την χώρα του, όπως αναφέρει το nationalpost.com.cy


«Όταν έρχομαι στην Τουρκία το Κυπριακό είναι στην ημερήσια διάταξη, ενώ όταν έρχεστε εσείς, το Κασμίρ βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη. Ζήτω η φιλία Πακιστάν-Τουρκίας», τόνισε ο ίδιος μιλώντας για δύο “καυτά” ζητήματα που απασχολούν τις δύο χώρες.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως του Πακιστανού Α/ΓΕΕΔ ξεκίνησε με την απαγγελία του Κορανίου.

Πρόσφατα και ο Πακιστανός Α/ΓΕΑ είχε στηρίξει την Τουρκία στο κυπριακό, όντας σε κοινή γραμμή τα δύο γενικά επιτελεία.“Πακιστάν και Τουρκία είναι αδελφές χώρες. Η κυβερνητική πολιτική και το κυβερνητικό μας έργο έχει διμερή συντονισμό. Τα βάσανα του Πακιστάν είναι και δικά σας, ενώ η χαρά μας είναι και δικής μας”, τόνισε ο ίδιος μεταξύ πολλών άλλων.

“Πακιστάν και Τουρκία είναι δύο χώρες, ένα έθνος. Δεν μοιραζόμαστε μόνο την κοινή κουλτούρα και την πίστη, αλλά έχουμε επίσης παρόμοια ενδιαφέροντα και προκλήσεις”, είχε δηλώσει ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας του Πακιστάν Πτέραρχος Μουχάιντ Ανουράν Χαν, ο οποίος συνομίλησε και στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Υπερασπιστών Δικαιοσύνης και Στρατηγικών Μελετών (ASSAM) στην Τουρκία.

Ο αρχηγός της Αεροπορίας του Πακιστάν είχε τονίσει ότι η χώρα του υποστηρίζει πλήρως την Τουρκία στην Κύπρο και σε άλλα περιφερειακά ζητήματα, ενώ υπερασπίστηκε την Άγκυρα στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι Ινδία και Κύπρος σε αντιδιαστολή της συμμαχίας Πακιστάν-Τουρκίας, έχουν αποφασίσει την συνεργασία τους σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αμυντικών, πολιτικών, οικονομικών, προξενικών και πολιτιστικών δεσμών, όπως είχε αναφέρει το ινδικό υπουργείο εξωτερικών.

Οι ινδικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που υποδηλώνουν ότι οι χειριστές που εδρεύουν στην Τουρκία, με την προφανή υποστήριξη της κυβέρνησης της Άγκυρας, διευκολύνουν ομάδες Ινδών τρομοκρατών να ταξιδέψουν στη Συρία για να πολεμήσουν στο πλευρό του ISIS.

Οι ινδικές υπηρεσίες ασφαλείας ανησυχούν όλο και περισσότερο καθώς προβλέπουν τη χρήση τρομοκρατικών ομάδων με έδρα το Πακιστάν, από τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε επιθετικά σχέδια κατά της Ινδίας με σκοπό να ενισχύσουν τη δημοτικότητά του Τούρκου προέδρου στους μουσουλμάνους της Νοτίου Ασίας.

Είναι γνωστό επίσης, ότι Πακιστανοί στρατιωτικοί συμμετείχαν στην εισβολή της Κύπρου το 1974, και αυτό οφείλει να το θυμόμαστε με περίσσεια προσοχή εν έτει 2021.

Μάλιστα υπάρχει μαρτυρία πρώην Πακιστανού στρατηγού που υπηρέτησε με τον τουρκικό στρατό κατά τη διάρκεια της εισβολής του 1974.

Ο Karamat Ahmed Karamat, πρώην γενικός χειρουργός του πακιστανικού στρατού, ήταν μέλος ιατρικής ομάδας που απεστάλη στην Τουρκία κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για να βοηθήσει τους Τούρκους στρατιωτικούς που τραυματίστηκαν στις μάχες με την εθνική φρουρά και τον ελληνικό στρατό.

Το Πακιστανικό πολεμικό ναυτικό συμμετέχει επίσης στην τουρκική επιχείρηση “Ασπίδα της Μεσογείου”, η οποία από το 2006 έχει προφανή στόχο την εμπέδωση της “Γαλάζιας Πατρίδας” από την Άγκυρα στην Μεσόγειο.

Κύπρος, Ελλάδα, ΗΠΑ, Αίγυπτος όμως, έχουν τα δικά τους ενεργειακά σχέδια στην Α.Μεσόγειο, με την δημιουργία ενός άξονα που θα μεταβάλλει πλήρως όλα τα τουρκικά σχέδια και τις άνομες επιδιώξεις στην περιοχή.pentapostagma.gr/



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.