Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χουλουσί Ακάρ : «Η ΕΕ να μην δείχνει αλληλεγγύη στα θέματα με την Ελλάδα... Δύο κράτη στην Κύπρο...» !

Σε δηλώσεις που έκανε χθες ο υπουργός Αμύνης της τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής: “Όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο ...







Σε δηλώσεις που έκανε χθες ο υπουργός Αμύνης της τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

“Όπως έχει αναφέρει πολλές φορές ο κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας, η ΕΕ είναι για μας ένας στρατηγικός στόχος.

¨Για αυτό δεν πρέπει κανείς να έχει αμφιβολία. Τις σχέσεις μας με την ΕΕ, επιθυμούμε να τις προχωρήσουμε με εποικοδομητικά και απτά βήματα. Στο θέμα αυτό έχουνε γίνει και γίνονται διάφορες συζητήσεις. Διαμέσου των σχέσεων Τουρκίας Ελλάδας ενδεχομένως εμφανίζονται κάποια προβλήματα σε σχέση με την ΕΕ.

Εμείς αυτό που πάντα επισημαίνουμε στους ομολόγους μας, είναι ότι δεν πρέπει με κανένα τρόπο οι σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία να καθίστανται πρόβλημα με την ΕΕ, ότι αυτό η ΕΕ δεν πρέπει να το ανέχεται, δεν πρέπει να προσεγγίζει τα θέματα με αλληλεγγύη, ενώ προσδοκούμε να είναι αμερόληπτη, αντικειμενική και να διασφαλίσει μια αμερόληπτη συμβολή στην επίλυση των θεμάτων.

Γνωρίζετε τις συνομιλίες που διεξάγονται 10 χρόνια με την Κύπρο. Από εκεί δεν έγινε δυνατό να βγει αποτέλεσμα. Πρέπει όλοι να κατανοήσουν πώς ήρθε πλέον καιρός για συζήτηση για δύο ξεχωριστά ανεξάρτητα κράτη. Προσδοκούμε από όλους υπό αυτή την έννοια να συμβάλλουν στην οδό της επίλυσης. ”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.