Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φήμες στην τουρκία λένε ότι η Τανσού Τσιλέρ - η πρωθυπουργός των «Ιμίων» - θα αναλάβει ΥΠΕΞ του Ερντογάν στη θέση του Τσαβούσογλου!

Αυτή που την νύχτα εκείνη είπε προς τον Β’ Α/Γ ΓΕΕΘΑ της τρουρκία Τσεβίκ Μπιρ και τον ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγια : «Θέλω να πιάσετε αυτούς του...




Αυτή που την νύχτα εκείνη είπε προς τον Β’ Α/Γ ΓΕΕΘΑ της τρουρκία Τσεβίκ Μπιρ και τον ναύαρχο Γκιουβέν Ερκαγια : «Θέλω να πιάσετε αυτούς τους έλληνες στρατιώτες από τα αφτιά και να τους πετάξετε από το Καρντάκ, μπορείτε να τα καταφέρετε;».Οι στρατηγοί είπαν το «ναι», όμως η Τσιλέρ επέμενε «απόψε μπορείτε;».

 

Η τουρκική εφημερίδα Σοζού σε άρθρο της για τον επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία αναφέρει το όνομα της παλιάς μας γνώριμης και πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Τανσού Τσιλέρ. 

Όπως αναφέρει ο αρθρογράφος, «Έρχονται αλλαγές στην κυβέρνηση. Στο παρασκήνιο κυκλοφορούν περίεργες ειδήσεις. Η πρώην πρωθυπουργός, Τανσού Τσιλέρ θα γίνει η νέα υπουργός Εξωτερικών. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου φεύγει, η Τσιλέρ έρχεται».

Όπως αναφέρει επίσης, η Τσιλέρ έχει πολύ καλές επαφές με το λόμπι στις ΗΠΑ και ο Ταγίπ Ερντογάν ελπίζει έτσι να σπάσει ο πάγος ανάμεσα στον ίδιο και στην κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ωστόσο, τον γύρο του Whats’up κάνει στην Τουρκία ένα έγγραφο που αναφέρει μεταξύ άλλων το όνομα του Ιμπραήμ Καλίν για την θέση του υπουργού Εξωτερικών και του γαμπρού του Ερντογάν Μπεράτ Αλμπαϊράκ για την θέση του υπουργού Ενέργειας. 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.