Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χωρίς την Περιστέρα Μπαζιάνα ο Τσίπρας στο Προεδρικό -Γιατί αρνήθηκε να πάει

  Χωρίς την Περιστέρα Μπαζιάνα στο πλευρό του θα συμμετάσχει στο δείπνο του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. ...


 


Χωρίς την Περιστέρα Μπαζιάνα στο πλευρό του θα συμμετάσχει στο δείπνο του Προεδρικού Μεγάρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Μπαζιάνα αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στο δείπνο που θα παραθέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς δεν έχει εμβολιαστεί. 

 Ωστόσο, ορισμένοι κύκλοι σημειώνουν με νόημα ότι και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, δεν έχει εμβολιαστεί, αλλά θα παρίσταται στο δείπνο για τους υψηλούς προσκεκλημένους της χώρας.  Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραθέσει δείπνο, όπου μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχουν ο Ρώσος πρωθυπουργός, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου Κάρολος και η σύζυγός του, δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και η σύζυγός του, καθώς και η Γαλλίδα υπουργός Αμυνας, οι οποίοι βρίσκονται στη χώρα μας για την επέτειο των 200 ετών της Ελληνικής Επανάστασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.