Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΝΤΟΥ» της Αστυνομίας στο Αριστοτέειο... Δείτε βίντεο από την εκκένωση του εσωτερικού του ΑΠΘ - Πώς έδρασε η ΕΛ.ΑΣ.

       Το κτίριο της Πρυτανείας τελούσε υπό κατάληψη από τις 22 Φεβρουαρίου - 33 προσαγωγές, εκ των οποίων 14 μη φοιτητές - Χωρίς επεισόδια...

 
 

  


Το κτίριο της Πρυτανείας τελούσε υπό κατάληψη από τις 22 Φεβρουαρίου - 33 προσαγωγές, εκ των οποίων 14 μη φοιτητές - Χωρίς επεισόδια έληξε η επιχείρηση

Οργανωμένα και με σχέδιο έδρασε η ΕΛ.ΑΣ. στην επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης του κτιρίου της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι άνδρες της αστυνομίας, βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες στον χώρο του Πανεπιστημίου και άδεισαν τα γραφεία της Πρυτανείας από τους καταληψίες, έπειτα από 19 μέρες που τελούσαν υπό κατάληψη (η κατάληψη είχε αποφασιστεί στις 22 Φεβρουαρίου), ενώ νωρίτερα είχε ήδη αποφασιστεί από όσους βρίσκονταν στον χώρο η λήξη της κατάληψης.

Η επέμβαση της Αστυνομίας έγινε παρουσία Εισαγγελέα, ενώ έγιναν 33 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 14 δεν ήταν καν φοιτητές και ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την πλευρά της Αστυνομίας, δεν έγινε άσκηση βίας κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ.:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.