Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μπάιντεν: Βαθύτατα απογοητευτική η αποχώρηση της Τουρκίας από τη Σύμβαση ενάντια στη βία κατά των γυναικών

   Βαθύτατα απογοητευτική εξέλιξη χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, την αποχώρηση της Τουρκίας από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπ...



  



Βαθύτατα απογοητευτική εξέλιξη χαρακτήρισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, την αποχώρηση της Τουρκίας από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, τη διεθνή συμφωνία για την πρόληψη και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών. 

«Η αδικαιολόγητη αυτή κίνηση είναι ένα αποκαρδιωτικό βήμα προς τα πίσω στο διεθνές κίνημα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών», τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος.

«Οι χώρες θα πρέπει να εργαστούν για την ενίσχυση και την επανεξέταση των δεσμεύσεών τους για τον τερματισμό της βίας κατά των γυναικών, χωρίς την απόρριψη διεθνών συνθηκών που σχεδιάστηκαν για την προστασία των γυναικών και την απόδοση ευθυνών σε αυτούς που τις παραβιάζουν» σημείωσε, σε ανακοίνωσή του, ο Τζο Μπάιντεν.

Η απόφαση της Τουρκίας να αποσυρθεί από τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης «στέλνει επικίνδυνο μήνυμα σε όλο τον κόσμο» τόνισε ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική, Ζοζέπ Μπορέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.