Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα καταγγελία: «Ο Λιγνάδης με πότισε, έχασα τις αισθήσεις μου και με βίασε με βοήθημα και ο ίδιος»

   Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, ο τρίτος καταγγέλλων ότι τον βίασε ο Δημήτρης Λιγνάδης γνωρίστηκε με τον ηθοποιό το 2018 μπροστά από...



  



Σύμφωνα με το dikastikoreportaz.gr, ο τρίτος καταγγέλλων ότι τον βίασε ο Δημήτρης Λιγνάδης γνωρίστηκε με τον ηθοποιό το 2018 μπροστά από το 51ο Δημοτικό σχολείο.

Εκείνη την ημέρα ο Λιγνάδης, σύμφωνα με τον μηνυτή Δ.Μ., τον κάλεσε στο σπίτι του όπου παρήγγειλε ναρκωτικά (χασίς).

«Μου είπε ότι θεωρούσε τον εαυτό του ως τον μεγαλύτερο ηθοποιό και σκηνοθέτη της εποχής, αναφέροντάς μου διάφορες θεατρικές παραστάσεις, στις οποίες είχε συμμετάσχει…

»Επίσης ότι έχει πολύ μεγάλες και ισχυρές γνωριμίες στο χώρο της πολιτικής και στον χώρο της τέχνης…».

Ο μηνυτής ισχυρίζεται ότι ο Λιγνάδης αυτοχαρακτηρίστηκε ως «ο βασιλιάς της σκηνής», ενώ υποστηρίζει ότι τον κάλεσε την επόμενη Τετάρτη το μεσημέρι και πάλι στο σπίτι του.

Σε επόμενη συνάντηση υποστηρίζει ότι ο Λιγνάδης του προσέφερε ουίσκι και χασίς με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τις αισθήσεις του.

Όταν ξύπνησε αναφέρει πως διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά όχι μόνο από τον ηθοποιό αλλά και από ερωτικό βοήθημα.

Ακολούθησε, όπως αφηγείται έντονο επεισόδιο, με τον Λιγνάδη να τον απειλεί ότι εάν τολμήσει να φωνάξει την Αστυνομία τότε εκείνος θα ισχυριστεί ότι αποπειράθηκε να τον ληστέψει και ότι θα τον κλείσει φυλακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη, νέα μήνυση, θα συσχετισθεί με τη δικογραφία που έχει στα χέρια της η 19η τακτική ανακρίτρια.

Την ίδια στιγμή όπως έχει αποκαλύψει το dikastikoreportaz.gr στην δικαστική λειτουργό αναμένεται να προσέλθουν να καταθέσουν δυο ακόμη θύματα, τα οποία φέρονται να βιάστηκαν το 2015, αλλά και 8 συνολικά μάρτυρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.