Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλαίμε με μαύρο δάκρυ... Σόρος: Κατάσχεσαν τους λογαριασμούς του

Χαστούκι από την χούντα της Μιανμάρ για τον δισεκατομμυριούχο υπερήλικα Τζορτζ Σόρος, που συνεχίζει να χώνει τη μύτη του σε όλο τον πλανήτη,...







Χαστούκι από την χούντα της Μιανμάρ για τον δισεκατομμυριούχο υπερήλικα Τζορτζ Σόρος, που συνεχίζει να χώνει τη μύτη του σε όλο τον πλανήτη, εκεί που δεν τον σπέρνουν, με τα ύποπτα ιδρύματά του.

Πάρθηκε λοιπόν απόφαση και του κατασχέθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ιδρύματος Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society Foundation), με την κατηγορία ότι μέσω αυτού υποκινεί αναταραχές στη χώρα, χρηματοδοτώντας μαζικές διαμαρτυρίες. Μάλιστα εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης για 11 μέλη του OSF, σύμφωνα με το olympia.gr.

Ο στρατός της Μιανμάρ αποκάλυψε επίσης ότι σχεδιάζει να αναλάβει νομική δράση κατά του OSF του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος. Ο στρατός ελέγχει και την παράνομη ροή χρημάτων στο OSF για τα ελεγχόμενα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών του OSF στις Τράπεζες: SMED και Co-operative Bank (CB), Ayeyarwady Bank (AYA) και Kanbawza Bank (KBZ). Το ίδρυμα OSF κατηγορείται επίσης για ανάληψη 1,4 εκατομμυρίων δολαρίων παράνομα. Αυτά τα χρήματα αναλήφθηκαν από τον λογαριασμό του 7 ημέρες μετά την στρατιωτική χούντα στη Μιανμάρ. Φυσικά το OSF αντέκρουσε τους ισχυρισμούς λέγοντας ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.