Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: «Σκοτώστε τον... Πάρτε του το όπλο» – Σοκάρουν τα λόγια των δραστών του ξυλοδαρμού του αστυνομικού

Ηχητικό ντοκουμέντο περίπου 20 λεπτών φαίνεται να έχει στα χέρια της η ελληνική αστυνομία από την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού...




Ηχητικό ντοκουμέντο περίπου 20 λεπτών φαίνεται να έχει στα χέρια της η ελληνική αστυνομία από την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Το MEGA είχε αποκαλύψει πως κατά την διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη ένας εκ των δραστών είχε αφήσει ανοιχτό το κινητό του και η αστυνομία παρακολουθούσε τη συνομιλία του.

Πρόκειται για συνομιλίες που περιλαμβάνουν φωνές και ύβρεις όπως: «πάρτε του τον οπλισμό», «χτυπήστε τον», «εντάξει τον σκοτώσαμε, πάμε να φύγουμε».

Τα σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα έρχονται από το κινητό του 23χρονου αντιεξουσιαστή που έχει ήδη συλληφθεί για επίθεση και ο οποίος ήταν ήδη υπό παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ γιατί είχε συλληφθεί σε παλαιότερες επιθέσεις.

Η ελληνική αστυνομία γνώριζε ότι μέλη της ομάδας που ανήκει ο 23χρονος θα έδινε παρών στη Νέα Σμύρνη γι’ αυτό και παρακολουθούσε το τηλέφωνό του.

Από αυτά τα στοιχεία και τις συνομιλίες επιχειρεί η αστυνομία να τεκμηριώσει τις κατηγορίες για την ανθρωποκτόνο πρόθεση εναντίον του 28χρονου αστυνομικού.

Η φράση «πάρτε του τον οπλισμό» συμπίπτει με αυτό που έχει καταθέσει ήδη αστυνομικός, ότι δηλαδή είχε γίνει επιχείρηση με τον μεγάλο φόβο του 28χρονου ειδικού φρουρού να είναι μην του αποσπάσουν το όπλο.

Παράλληλα, γίνεται μεγάλη έρευνα για να τεκμηριωθεί ποιος ήταν αυτός που τράβηξε το τελευταίο βίντεο πάνω από τον αιμόφυρτο αστυνομικό και το ανήρτησε στη συνέχεια στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.