Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχουν φάει ΦΡΙΚΗ και ΠΑΝΙΚΟ... Οι Τούρκοι ψάχνουν απεγνωσμένα ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο, που μπαινοβγαίνουν ότι ώρα γουστάρουν στον κόλπο της Σμύρνης!

   Τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας σε προκλητική πτήση στο Αιγαίο αναζητά μάταια ελληνικά υποβρύχια Οι Τούρκοι σήκωσαν το πρόσφατ...


  




Τουρκικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας σε προκλητική πτήση στο Αιγαίο αναζητά μάταια ελληνικά υποβρύχια

Οι Τούρκοι σήκωσαν το πρόσφατο απόκτημα του ναυτικού τους, το ATR-72MPA, αναζητώντας ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο.

Αυτή τη φορά η πτήση του τουρκικού αεροσκάφους ΑΦΝΣ “διχοτομούσε” το Αιγαίο κάνοντας γνωστή την προκλητική απαίτηση της Άγκυρας για την Γαλάζια Πατρίδα, κάτι που έχει επαναληφθεί πριν κάποιο διάστημα εντός του Φεβρουαρίου.

Κάθε μέρα όμως η Άγκυρα προσπαθεί και με έναν καινούργιο τρόπο να διαπιστώσει που κρύβονται τα ελληνικά υποβρύχια και αν αυτά κινούνται κοντά στις ακτές τους.Παρόλα αυτά, ούτε τώρα οι Τούρκοι κατάφεραν να εντοπίσουν ελληνικά υποβρύχια, τα οποία έχουν γίνει πραγματικά ο εφιάλτης τους.

Τα ελληνικά υποβρύχια, κρυμμένα στο βυθό τρομάζουν τους Τούρκους την ώρα που πολλές είναι οι επιτυχίες των Ελλήνων πιλότων επί των Τούρκων στον ουρανό καθώς και πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, από την αρχή της ελληνοτουρκικής κρίσης.

Το σημερινό τουρκικό αεροσκάφος εισήλθε εντός του FIR Αθηνών στις 08:06 πμ και ήταν τύπου ATR C-72MPA (διακριτικό MARTI78, κωδ. TCB-751).

Το αεροσκάφος κινήθηκε σε μια τροχιά που “διχοτόμησε” το Αιγαίο έως τα ανοικτά των Δαρδανελλίων, πετώντας για σχεδόν τρεις ώρες το αεροσκάφος πέταξε από βορρά προς νότο πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος (FL080), αποφεύγοντας όμως την είσοδο στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Τελικός προορισμός του ήταν το αεροδρόμιο του Ντάλαμαν.

Ένα πιθανό σενάριο είναι ότι οι Τούρκοι να ετοιμάζονται για έρευνες ή γεωτρήσεις στην Α. Μεσόγειο, σε μια προσπάθεια να προκαλέσουν ξανά την Ελλάδα, έχοντας στόχο να κάνουν το ίδιο και στην λιβυκή ΑΟΖ μετά από μυστικές διαβουλεύσεις με τον φιλότουρκο Λίβυο μεταβατικό πρωθυπουργό.



.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.