Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρεσάλτο των Κομάντο της ΔΥΚ σε Φ/Γ Πλοίο στο Τομπρούκ (φωτό)…Άντε και στο Αιγαίο για τα Τούρκικα Πλοία !

   veteranos.gr_Στις 6 Μαρτίου στη επιχείρηση IRINI Κομάντος της Φρεγάτας ΑΙΓΑΙΟΝ επιβίβασε και επιθεώρησε τον «NEW MOON», μια ένωση γενικο...



  



veteranos.gr_Στις 6 Μαρτίου στη επιχείρηση IRINI Κομάντος της Φρεγάτας ΑΙΓΑΙΟΝ επιβίβασε και επιθεώρησε τον «NEW MOON», μια ένωση γενικού φορτηγού πλοίου με σημαία των Κομορών, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις 2292 (2016) και 2526 (2020) του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών – σχετικά με το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη. ]

Το πλοίο αναχώρησε από την Αλεξάνδρεια (Αίγυπτος) στις 4 Μαρτίου 2021 και κατευθύνθηκε προς τη Βεγγάζη (Λιβύη).


Η ομάδα των Βατραχανθρώπων της ναυαρχίδας HS AEGEAN επιχείρησε Ρεσάλτο κια έλεγχο στο πλοίο σε διεθνή ύδατα, περίπου 47 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του λιμένα του Τομπρούκ (Λιβύη).

Η ομάδα ε έλεγξε τα διαθέσιμα έγγραφα στο πλοίο και επιθεώρησε το φορτίο. Δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο και το πλοίο κηρύχθηκε ελεύθερο να προχωρήσει.


Η διαδικασία πήγε ομαλά και η επιβίβαση πραγματοποιήθηκε σε μια συνεργατική ατμόσφαιρα τόσο για τον πλοίαρχο όσο και για το πλήρωμα.

Όλες οι συνιστώμενες προφυλάξεις COVID-19 παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Αυτή είναι η έβδομη δραστηριότητα επιβίβασης από την έναρξη της επιχείρησης.

Αυτή η δραστηριότητα στα διεθνή ύδατα αποτελεί μέρος της εντολής της επιχείρησης, η οποία πρώτος στόχος είναι η εφαρμογή εμπάργκο όπλων στη Λιβύη.


Σε 11 μήνες η Επιχείρηση έχει διερευνήσει περισσότερα από 2200 πλοία, έχει πραγματοποιήσει 88 φιλικές προσεγγίσεις, 7 επιθεωρήσεις, 1 εκτροπή.

Σχόλιο: Αρχηγέ Άντε Φέρτους στο Αιγαίο να κάνουν ρεσάλτο & στα Τούρκικα πολεμικά που πλέουν δήθεν στα διεθνή Ύδατα και αφήστε τη Λιβύη …Τα τουρκικά όπλα φτάνουν εκεί από αέρος και αυτό το γνωρίζουν άπαντες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.