Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... Αντιεξουσιαστές έστησαν… «μπλόκα» στου Ζωγράφου και έψαχναν αστυνομικούς!

   Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (01.03.2021) έξω από την εστία του πανεπιστημίου στου Ζωγράφου. Αντιεξουσιαστές σ...



  



Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (01.03.2021) έξω από την εστία του πανεπιστημίου στου Ζωγράφου. Αντιεξουσιαστές σταματούσαν αυτοκίνητα ψάχνοντας αστυνομικούς!

Όλα έγιναν μετά τις 22:00 το βράδυ όταν πολλά άτομα βγήκαν από την εστία στην οδό Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου και άρχισαν να σταματούν ΙΧ και να… ψάχνουν αστυνομικούς. Πολίτης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι πολύς κόσμος είχε βγει στο δρόμο και σταματούσε αυτοκίνητα.

Οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζητούσαν από τους επιβάτες των αυτοκινήτων που σταματούσαν τις ταυτότητές τους για να διαπιστώσουν αν πρόκειται για αστυνομικούς!

Μετά την καταγγελία, έφτασε στο σημείο ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά οι αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν φύγει. Αστυνομικοί παρατάχθηκαν έξω από την εστία και είχαν εντολή αν επέμβουν σε περίπτωση που διαπίστωναν ότι οι… «έλεγχοι» συνεχίζονταν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μια τέτοια κίνηση. Το ίδιο είχε γίνει και μετά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον Επαμεινώνδα Κορκονέα τον Δεκέμβριο του 2008.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.