Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο από νυχτερινή καταδίωξη: «Μεγάλη προσοχή, το άτομο είναι άκρως επικίνδυνο», φώναζαν από το κέντρο

  securitynewsΠεριπολικά της αστυνομίας στην Αττική καταδίωξαν για πολλά χιλιόμετρα ένα όχημα, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Εικόνες...


 


securitynewsΠεριπολικά της αστυνομίας στην Αττική καταδίωξαν για πολλά χιλιόμετρα ένα όχημα, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.


Εικόνες που θυμίζουν σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης για την σύλληψη ενός οδηγού που δεν είχε πινακίδες.

Τελικά ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα και εξαφανίστηκε, όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. 

Στις 4:00 τα ξημερώματα, αστυνομικοί της άμεσης δράσης καταδιώκουν ένα τζιπ χωρίς πινακίδες.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο στην περιοχή του Αιγάλεω.

«Ένα άτομο είναι Αγίου Βασιλείου και Επαμεινώνδα… ξαναέφυγε, το ακολουθούμε στρίβει αριστερά Λακωνίας».

«Έστριψε αριστερά, το λάβαμε, κατανοούμε. Μεγάλη προσοχή όλοι, το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά, το άτομο είναι άκρως επικίνδυνο. Μεγάλη προσοχή, έτσι!», ακουγόταν από τους ασυρμάτους της αστυνομίας.

Ο οδηγός δεν είχε σκοπό να σταματήσει και η καταδίωξη συνεχίστηκε στο Γαλάτσι, στην Κυψέλη, στο Πολύγωνο.

«Βγείτε από τον κόμβο Κηφισίας, ελήφθη… αριστερά για Κηφισίας. Ευελπίδων εσείς, Μουστοξίδη τώρα… σύντομα. Μην ανεβαίνετε όλοι οι σταθμοί την Γαλατσίου», ακούγεται από το κέντρο.

Ο άνδρας που οδηγούσε το όχημα κατάφερε να ξεφύγει και να βγει στο ποτάμι και θα τον εντοπίσουν ξανά κοντά στις φυλακές του Κορυδαλλού.

«Πριν τις φυλακές, μπαίνει ανάποδα Καυκάσου. Θα ξαναβγεί Λαμπράκη, νάτο, νάτο, νάτο. Μεγάλη προσοχή επί της Λαμπράκη για το αυτοκίνητο, μεγάλη προσοχή για όλους».

Στην συνέχεια ο καταδιωκόμενος θα κινηθεί προς τα ΚΤΕΛ στον Κηφισό και στην οδό Δράκοντος το τζιπ θα πέσει πάνω σε μια μάντρα. Ο οδηγός εγκαταλείπει το αυτοκίνητο και καταφέρνει να εξαφανιστεί.

Κατά την διάρκεια της καταδίωξης προκάλεσε και ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Η αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία του και εκτιμούν πως είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του.


 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.