Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νύχτα χάους στη Βιρτζίνια: Δύο νεκροί και οκτώ τραυματίες σε τρία αιματηρά περιστατικά

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε τρία περιστατικά με πυροβολισμούς έπειτα από ένα πραγματικά χαοτικό βράδυ σε περιοχή κο...



Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και οκτώ τραυματίστηκαν σε τρία περιστατικά με πυροβολισμούς έπειτα από ένα πραγματικά χαοτικό βράδυ σε περιοχή κοντά στην ακτή στη Βιρτζίνια Μπιτς της Βιρτζίνια, σύμφωνα με την αστυνομία, το Σάββατο το πρωί. Δεκάδες αστυνομικοί έσπευσαν στο πρώτο σκηνικό γύρω στις 11.20 το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της έρευνας, μία ομάδα ατόμων ενεπλάκη σε ενός τύπου συμπλοκή που κατέληξε σε καβγά σώμα με σώμα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. "Σε κάποιο σημείο, στη διάρκεια της συμπλοκής, αρκετοί από τους συμμετέχοντες έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα αρκετοί να τραυματιστούν" προσθέτει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.


Ενώ οι αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο, ακούστηκαν περισσότεροι πυροβολισμοί και σε κοντινή απόσταση βρήκαν άλλο ένα θύμα πυροβολισμού. Μία γυναίκα που ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση υπέκυψε στα τραύματά της στο σημείο. Η αστυνομία δεν θεωρεί ότι τα δύο περιστατικά σχετίζονται μεταξύ τους. "Μοιάζει να είναι ανεξάρτητο περιστατικό που προσπαθούμε να ενώσουμε τα κομμάτια" τόνισε ο αρχηγός της αστυνομίας. Γύρω στην ίδια ώρα, ένα δεύτερο άτομο σκοτώθηκε από πυροβολισμό. Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας αξιωματικός άνοιξε πυρ όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένοπλο. Το θύμα πέθανε στο σημείο. Δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Στη διάρκεια των τριών περιστατικών ένα όχημα χτύπησε έναν αστυνομικό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι έκτοτε πήρε εξιτήριο. Κανείς άλλος αστυνομικός δεν τραυματίστηκε.


Οι οκτώ τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα που ποικίλλουν, από σοβαρά σε απειλητικά για τη ζωή τους, τόνισε η αστυνομία. Πολλοί δρόμοι αποκλείστηκαν στη διάρκεια της νύχτας, όσο οι αστυνομικοί επιχειρούσαν στην περιοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.