Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην Κρήτη κατέφτασε αεροσκάφος της Σαουδικής Αραβίας για την άσκηση με την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία

   Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την διεξαγωγή των κοινών στρατιωτικών ασκήσεων που θα πραγματοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας κ...



  



Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την διεξαγωγή των κοινών στρατιωτικών ασκήσεων που θα πραγματοποιήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας και της Σαουδικής Αραβίας, καθώς έφτασε σήμερα στα Χανιά αεροσκάφος τύπου Airbus 330 του Ριάντ, σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Το μεταγωγικό στρατιωτικό αεροσκάφος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ελληνικών και σαουδαραβικών στρατιωτικών δυνάμεων, προσγειώθηκε σήμερα στην Κρήτη, ενώ ακόμα αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας και μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-15.


Όπως μεταδίδει το zarpanews, το οποίο δημοσιεύει και φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του Airbus 330 στα Χανιά της Κρήτης, το στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος εκτελεί καθήκοντα διοικητικής μέριμνας και υποστήριξης των υπόλοιπων αεροπορικών δυνάμεων της Σαουδικής Αραβίας.

Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρει απαραίτητο εξοπλισμό και προσωπικό για την υποστήριξη και τη συντήρηση των μαχητικών αεροσκαφών F-15 για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκονται στην Ελλάδα και θα έχουν ως βάση επιχειρήσεων τη Σούδα.

Υπενθυμίζεται ότι αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας θα πραγματοποιήσουν σειρά ασκήσεων με την Πολεμική Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας εντός του ελληνικού εναέριου χώρου.

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από: ZarpaNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.