Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ονδούρα: Ισόβια για εμπόριο ναρκωτικών στον αδελφό του προέδρου – Οι τόνοι κοκαΐνης και ο «Ελ Τσάπο»

Σαν βόμβα έσκασε στην Ονδούρα η καταδίκη του Τόνι Ερνάντες. Αμερικανικό δικαστήριο επέβαλε στον αδελφό του προέδρου της χώρας, του Χουάν Ο...



Σαν βόμβα έσκασε στην Ονδούρα η καταδίκη του Τόνι Ερνάντες. Αμερικανικό δικαστήριο επέβαλε στον αδελφό του προέδρου της χώρας, του Χουάν Ορλάντο Ερνάντες, ποινή ισόβιας κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο Αντόνιο «Τόνι» Ερνάντες, αδελφός του προέδρου της Ονδούρας, του Χουάν Ορλάντο Ερνάντες, καταδικάστηκε χθες Τρίτη (30.03.2021) να εκτίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης από ομοσπονδιακό δικαστή στη Νέα Υόρκη, αφού κρίθηκε ένοχος στη δίκη του με την κατηγορία πως ήταν συνεργός στην παράνομη εισαγωγή 185 τόνων κοκαΐνης στις ΗΠΑ.


Ο Τόνι Ερνάντες, 42 ετών, πρώην κοινοβουλευτικός, είχε συλληφθεί στο Μαϊάμι τον Νοέμβριο του 2018. Τον Οκτώβριο του 2019, έπειτα από τη δίκη που διήρκεσε δύο εβδομάδες στη Νέα Υόρκη, κρίθηκε ένοχος για διακίνηση ναρκωτικών – διακίνηση που φέρεται να προστάτευε ο αδελφός του, σύμφωνα με τους εισαγγελείς -, για ψευδομαρτυρία και για παράνομη οπλοκατοχή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.