Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισλαμιστής από την Συρία ο σφαγέας του Κολοράντο! Ήταν εφοδιασμένος με τουφέκι εφόδου AR-15

ΟAl Aliwi Alissa, 21 ετών, Φανατικός ισλαμιστής και πολέμιος της… ισλαμοφοβίας άφησε πίσω του δέκα νεκρούς. Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν...







ΟAl Aliwi Alissa, 21 ετών, Φανατικός ισλαμιστής και πολέμιος της… ισλαμοφοβίας άφησε πίσω του δέκα νεκρούς.

Το αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν να αφήσει πίσω του δέκα νεκρούς, συμπεριλαμβανομένου ενός αστυνομικού. Τα στοιχεία των θυμάτων δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, πέραν αυτών του αστυνομικού, του Έρικ Τάλι, 51 ετών, που ήταν «ο πρώτος που έφθασε» στο σούπερ μάρκετ King Soopers, όπου οι αρχές ειδοποιήθηκαν πως κάποιος είχε αρχίσει να ρίχνει χθες περί τις 15:00 (τοπική ώρα).

Ο ύποπτος, αφού τραυματίστηκε στη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας, που ανέπτυξε ισχυρή δύναμη στο κατάστημα, έχει συλληφθεί, διευκρίνισε ο εισαγγελέας. Ο κ. Ντόχερτι υποσχέθηκε «δικαιοσύνη» για όλα τα θύματα, «ανθρώπους που ζούσαν τη ζωή τους, έκαναν τα ψώνια τους, και το νήμα των ζωών τους κόπηκε τραγικά από τον οπλοφόρο».

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ήταν εφοδιασμένος με τουφέκι εφόδου AR-15, όπλο πολύ δημοφιλές στις ΗΠΑ, που έχει χρησιμοποιηθεί κι από άλλους δράστες μαζικών δολοφονιών στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.