Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάριο Τζούλιο Καλντερόνε: Πώς ζούσε 7 χρόνια αόρατος ο μαφιόζος στη Λάρισα

Ποιος είναι ο διαβόητος Ιταλός εκτελεστής και πώς οργανώθηκε το σχέδιο σύλληψής του από 20 αστυνομικούς - Γιατί επέλεξε ως κρυψώνα το παραθ...







Ποιος είναι ο διαβόητος Ιταλός εκτελεστής και πώς οργανώθηκε το σχέδιο σύλληψής του από 20 αστυνομικούς - Γιατί επέλεξε ως κρυψώνα το παραθαλάσσιο σπίτι της Ελληνίδας συντρόφου του στο Πολυδένδρι - Η αιματηρή δράση του και η παντοδυναμία της οικογένειάς του που έγραψε ιστορία στην ιταλική Μαφία

Iστορίες προδοσίας, στυγνές εκτελέσεις, τυφλές πράξεις μίσους. Ολα ξεκινούν από την Κατάνια, την πόλη της Σικελίας και πηγή των αναταραχών, εκεί όπου αναδύθηκε μια ισχυρή ομάδα μαφιόζων, η οικογένεια Καλντερόνε, που κάποτε έμελε να ενοχλήσει ακόμη και τον Μουσολίνι.

Μια συμμορία μαφιόζων που απασχόλησε και συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη έως σήμερα, καθότι δεν είναι μόνο τα εγκλήματα στα οποία φέρονται να είναι αναμειγμένα τα πανίσχυρα μέλη της, είναι και η σύνδεση με την Κόζα Νόστρα, την άλλοτε μυστική εγκληματική οργάνωση της Σικελίας.

Τελευταίος γνωστός ακόλουθος της αιματηρής παράδοσης των εκτελέσεων που φέρονται να διέπραξαν τα μέλη της οικογένειας Καλντερόνε, ο αιμοβόρος Μάριο Τζούλιο Καλντερόνε, ένας από τους πιο επικίνδυνους κακοποιοιούς της Ιταλίας, ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Λάρισα, όπου και διέμενε σε παραθαλάσσια κατοικία, μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύντροφό του.

Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που κυκλοφορούσε αραιά και πού στην παραλία του Πολυδενδρίου, της πρώτης παραλίας που συναντάς μετά τον Αγιόκαμπο στον δρόμο για Ρακοπόταμο. Απλώνεται σε μήκος 300 μέτρων και πρόκειται για μια ερημική ακτή με μικρά βότσαλα, ενώ στη συνέχεια της ακτογραμμής υπάρχουν πιο μικρές παραλίες, όπου η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο με τα πόδια, μέσα από μονοπάτια.

Αυτό το παραθαλάσσιο σπίτι και οι μικρές αυτές παραλίες αποτέλεσαν για αρκετά χρόνια το καταφύγιο του άλλοτε αδίστακτου εκτελεστή της μαφίας, Μάριο Τζούλιο Καλντερόνε, ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να περνάει απαρατήρητος, αποφεύγοντας τις συναναστροφές με τους ντόπιους. 
  
---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.