Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μάρτυρας για θάνατο 65χρονης μετά από εμβολιασμό στο Ίλιον: «Βγήκε από το κέντρο και δεν αισθανόταν καλά»

dikaiologitika«Ήμουν μπροστά στο συμβάν. Η γυναίκα βγήκε από το κέντρο υγείας και έκατσε στο παγκάκι. Από ότι κατάλαβα κάποιοι γείτονες ε...



dikaiologitika«Ήμουν μπροστά στο συμβάν. Η γυναίκα βγήκε από το κέντρο υγείας και έκατσε στο παγκάκι. Από ότι κατάλαβα κάποιοι γείτονες είδαν ότι δεν αισθανόταν καλά και ειδοποίησαν το ιατρικό προσωπικό το οποίο βγήκε, την πήρε και την μετέφερε πάλι μέσα με ένα καροτσάκι. Μετά από λίγο κατέληξε» είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Dnews, για την 65χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της μετά τον εμβολιασμό της στο Ίλιον. 

Ο αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει όσα είδε έξω από το κέντρο υγείας στο Ίλιον όπου η 65χρονη γυναίκα έχασε τη ζωής της μισή ώρα μετά το εμβόλιο του κορονοϊού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, αφού έκανε το εμβόλιο της Astrazeneca μετά από παρακολούθηση 20 λεπτών, έφυγε καθώς δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Παρά τις προσπάθειες του ΕΚΑΒ η γυναίκα κατέληξε.Φως στα αίτια του θανάτου της θα ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα, ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου της, θα προσδιορισθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.


Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η επιτροπή του υπουργείου Υγείας και περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν μετά την νεκροψία.


«Ήμουν μπροστά στο συμβάν. Η γυναίκα βγήκε από το κέντρο υγείας και έκατσε στο παγκάκι. Από ότι κατάλαβα κάποιοι γείτονες είδαν ότι δεν αισθανόταν καλά και ειδοποίησαν το ιατρικό προσωπικό το οποίο βγήκε, την πήρε και την μετέφερε πάλι μέσα με ένα καροτσάκι. Μετά από λίγο κατέληξε. Ήρθε το ασθενοφόρο και η αστυνομία. Γενικά υπήρξε μια αναταραχή στη γειτονιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.