Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Τους πήγαν στον Ανακριτή τα ρεμάλια... Αυτά είναι τα προφίλ των 4 συλληφθέντων για την επίθεση κατά του αστυνομικού - Πώς έφτασε στα ίχνη τους η ΕΛΑΣ

   Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα πέρασαν το κατώφλι του κτηρίου 16 οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου αστυνομι...




  


Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα πέρασαν το κατώφλι του κτηρίου 16 οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη.

Έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, συνοδευόμενοι από πάνοπλους αστυνομικούς και με χειροπέδες στα χέρια έφτασαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ την Τρίτη (09/03) στην Νέα Σμύρνη.

Υπενθυμίζουμε ότι...

Σε τέσσερις συλλήψεις για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 27χρονου αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη έχει προχωρήσει η αστυνομία.

Ο πρώτος συλληφθείς είναι ένας 22χρονος από τα Νότια προάστια, οπαδός ομάδας, ο οποίος κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έχασε το πορτοφόλι του μαζί με την ταυτότητά του στο σημείο του ξυλοδαρμού. Μάλιστα, ο ίδιος τρεις ώρες αργότερα απευθύνθηκε στην αστυνομική υπηρεσία προκειμένου να δηλώσει την κλοπή των εγγράφων του.

Ο 30χρονος συνελήφθη στη Μαγούλα, όπου βρίσκεται το σπίτι του, ενώ κατευθυνόταν στην εργασία του σε ένα πολυκατάστημα τροφίμων στην περιοχή. Βασικό στοιχείο για τη σύλληψη του αποτέλεσε η κατάθεση αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη, τον ήξερε, είδε την κίνησή του. Μάλιστα, απευθύνθηκε ο ίδιος στις αρχές προκειμένου να δώσει τα στοιχεία του 30χρονου στις αρχές. Υπήρχαν βέβαια και κάποιες συνομιλίες σε διαδικτυακές ομάδες οπαδών που προσέθεσαν επιπλέον στοιχεία στην έρευνα.

Αφορμή για τη σύλληψή του στάθηκαν κάποιες διαδικτυακές συνομιλίες που είχαν και μεταξύ τους και με άλλα άτομα. Μάλιστα, μέχρι το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή. Στο μεταξύ, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία προχώρησε σε μια ακόμα σύλληψη ενός 22χρονου, ο οποίος στις 11 Φεβρουαρίου είχε κατηγορηθεί για τον βανδαλισμό του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ο νεαρός συνελήφθη στο Ίλιον μαζί με έναν 23χρονο φίλο του, οπαδό ομάδας.

Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο ακόμα ταυτοποιημένα άτομα και αναζητούνται στοιχεία που θα μπορέσουν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες σε βάρος τους και αναμένεται η σύλληψή τους μετά την έκδοση εντάλματος από τον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.