Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτός είναι ο 45χρονος Αστυνομικός στον Πύργο, που γλίτωσε από τις σφαίρες Ρουμάνου και «έφυγε» από ατύχημα...

Ο θάνατος του 45χρονου Νίκου Γεωργίου έχει βυθίσει στο πένθος τον Πύργο - Ήταν υπόδειγμα αστυνομικού και είχε βραβευτεί για τη δράση του Γλ...





Ο θάνατος του 45χρονου Νίκου Γεωργίου έχει βυθίσει στο πένθος τον Πύργο - Ήταν υπόδειγμα αστυνομικού και είχε βραβευτεί για τη δράση του

Γλίτωσε τον θάνατο σε επιχείρηση σύλληψης Ρουμάνου κακοποιού, όταν δέχτηκε απανωτά πυρά, αλλά δεν κατάφερε να γλιτώσει σε τροχαίο δυστύχημα. 

Ο λόγος για τον Νίκο Γεωργίου τον αστυνομικό, ο θάνατος του οποίου έχει βυθίσει στο πένθος τον Πύργο και την ευρύτερη περιοχή του Νομού Ηλείας. Ο 45χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στο ύψος των Χανακίων όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο του δήμου Πύργου.

Οι συνθήκες του τροχαίου ερευνώνται μιας και το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο βρισκόταν ο άτυχος αστυνομικός συγκρούστηκε με σφοδρότητα με το απορριμματοφόρο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες. Το αυτοκίνητο έγινε άμορφη μάζα σιδηρικών και είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του Νίκου Γεωργίου. Ο 45χρονος ήταν υπόδειγμα αστυνομικού ενώ είχε βραβευτεί για τη δράση του. Από μικρός ήθελε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του, όπως και έγινε με μεγάλη επιτυχία.

Πριν από χρόνια σε επιχείρηση σύλληψης Ρουμάνου κακοποιού, κατά την καταδίωξή του, δέχθηκε τους πυροβολισμούς από το όπλο του καταδιωκόμενου με αποτέλσμα μια από τις σφαίρες να τον βρει στο πόδι. Ο Νίκος Γεωργίου δεν πτοήθηκε και παρά τον τραυματισμό του ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς, που ανάγκασαν τον Ρουμάνο κακοποιό να ταμπουρωθεί στο διαμέρισμα του απ' όπου στη συνέχεια τον συνέλαβαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.