Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρίλερ με τον θάνατο 40χρονου Κώστα που βρέθηκε σε πηγάδι... «Ακούστηκαν πιστολιές.... Τον φάγανε!»

Ο 40χρονος εξαφανίστηκε στις 24 Νοεμβρίου και η σορός του εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη Ο άνθρωπος που τον συνάντησε λίγο πριν εξαφανιστε...





Ο 40χρονος εξαφανίστηκε στις 24 Νοεμβρίου και η σορός του εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη

Ο άνθρωπος που τον συνάντησε λίγο πριν εξαφανιστεί μίλησε για μια μάρτυρα που υποστήριξε ότι άκουσε πυροβολισμούς. «Υπάρχει μία γυναίκα που άκουσε πιστολιές. Τον Κώστα τον τραυμάτισαν, τον έδεσαν, τον μετέφεραν και τον έριξαν μέσα στο πηγάδι όπου και πνίγηκε», είπε ο άνδρας στο STAR.

H μάρτυρας ισχυρίστηκε μιλώντας στο STAR πως άκουσε πυροβολισμούς και πως είδε ένα μαύρο τζιπ στο οποίο επέβαινε ο 40χρονος: «εγώ εκείνη την ημέρα δεν γνώριζα πως είχε εξαφανιστεί ο Κώστας, μετά από δύο μέρες το έμαθα αφού πρώτα είχα πάει σε ένα σούπερ μάρκετ να ψωνίσω και αφού γυρνούσα είδα ένα αυτοκίνητο με τρεις άνδρες και πίσω καθόταν ο Κώστας. Ήταν 18:30, είδα το αυτοκίνητο και κάποιος που έκανε παρέα ο Κώστας ήταν συνοδηγός. Εστίασα στο τζιπ επειδή δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν εκεί, είναι ερημιά. Κατέβηκα σπίτι μου να αφήσω τα ψώνια μου στις 18:45 γιατί στις 19:00 δούλευα. Άκουσα έξι απανωτούς πυροβολισμούς από το βουνό. Από κει και πέρα κάλεσα την αστυνομία και ήρθε, εγώ δεν πήγα στη δουλειά μου εκείνη τη στιγμή, φοβήθηκα. Η αστυνομία κατέβηκε από την κάτω την πλευρά, το αυτοκίνητο ήταν από την πάνω».

«Είμαι σίγουρη πως ο Κώστας με τον φίλο του ήταν στο αυτοκίνητο. Κατέθεσα στην αστυνομία, τους είπα πως φοβήθηκα. Άκουσα μία συνομιλία σε ένα μαγαζί και άκουσα μία κοπέλα να συζητά με τον μαγαζάτορα για τον Κώστα. Εκείνη είπε πως το παπούτσι ήταν του Κώστα και πως “Τον φάγανε”, είπε κάποια ονόματα, για το τζιπ και “πάγωσε” το αίμα μου», είπε η μάρτυρας.

Ο 40χρονος εξαφανίστηκε στις 24 Νοεμβρίου και η σορός του εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα σε πηγάδι. Οι γονείς του υποστηρίζουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.