Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποιοί είναι οι 4 συμμορίτες που έχουν στο στόχαστρο οι Αρχές για τις δολοφονίες στην Marfin...!!! Ανοίγει και πάλι η υπόθεση....

Στοιχεία ικανά για να παραπέμψουν τέσσερα άτομα στον αρμόδιο εισαγγελέα έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες- τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατική...






Στοιχεία ικανά για να παραπέμψουν τέσσερα άτομα στον αρμόδιο εισαγγελέα έχουν -σύμφωνα με πληροφορίες- τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, που εδώ και τουλάχιστον δέκα μήνες ξεκίνησαν νέο κύκλο ερευνών για τον εμπρησμό, που κόστισε τη ζωή σε τρεις υπαλλήλους της τράπεζας και σε ένα έμβρυο.

Υψηλόβαθμη πηγή της Λεωφόρου Κατεχάκη δήλωσε στη Huffpost ότι προσκομήθηκε στην Εισαγγελία Αθηνών υλικό του παρελθόντος, το οποίο δεν είχε αξιοποιηθεί κατάλληλα εκείνη την εποχή, ενώ έχει προστεθεί και νέο υλικό. 

Η ίδια πηγή ενημέρωσης δήλωσε με βεβαιότητα ότι τα τέσσερα άτομα θα παραπεμφθούν με κατηγορίες για τρία κακουργήματα, της ανθρωποκτονίας, της εγκληματικής οργάνωσης και της κατασκευής εκρηκτικών.

Η Εισαγγελία Αθηνών, λαμβάνοντας υπ'όψιν τα νέα στοιχεία, διέταξε τα στελέχη της Κρατικής Ασφάλειας να διενεργήσουν προκαταρκτική διερεύνηση αδικημάτων για την τραγωδία της Μαρφίν.

Ο εμπρησμός του υποκαταστήματος της τράπεζας Μαρφίν έγινε στις 5 Μαΐου του 2010, κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στα οικονομικά μέτρα, που είχε αποφασίσει η τότε κυβέρνηση.

Ομάδα αγνώστων είχε ρίξει βόμβες μολότοφ στο εσωτερικό, την ώρα που μέσα ήταν τουλάχιστον 25 εργαζόμενοι.

Από αυτούς οι περισσότεροι κατάφεραν να φύγουν, αλλά τρεις και ένα έμβρυο έχασαν τη ζωή τους.

Ως ύποπτος για τον εμπρησμό είχε συλληφθεί ένας αντιεξουσιαστής, ο οποίος όμως κρίθηκε ομόφωνα αθώος από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Μόνον στελέχη της τράπεζας έχουν καταδικαστεί για παραλείψεις στην πυρασφάλεια και την εκπαίδευση των υπαλλήλων, που οδήγησαν στον θάνατο των υπαλλήλων και του βρέφους.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.