Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η σοκαριστική στιγμή που κεραυνός χτυπά και σωριάζει 4 ανθρώπους στην Ινδία

   Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κεραυνός χτύπησε το δέντρο κάτω από το οποίο στέκονταν για να προφυλαχτούν από καταιγίδα στην πόλη ...




  



Τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κεραυνός χτύπησε το δέντρο κάτω από το οποίο στέκονταν για να προφυλαχτούν από καταιγίδα στην πόλη Γκουργκαόν της Ινδίας

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής καταγράφτηκε από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, με τη στιγμή που ο κεραυνός χτυπά το δέντρο να γίνεται viral σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο κεραυνός χτύπησε στο πάρκο της πόλης γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής. Από την ηλεκτρική εκκένωση τρεις εκ των τεσσάρων ανθρώπων φαίνονται να σωριάζονται αστραπιαία στο έδαφος, ενώ ένας εξ αυτών χάνει τις αισθήσεις του λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Σοβαρά τραυματίστηκαν τα θύματα του κεραυνού

Οι τραυματίες εργάζονταν ως κηπουροί στο πάρκο και μεταφέρθηκαν άμεσα, σύμφωνα με το μέσο timesofindia στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Ένας εξ αυτών έχει τεθεί υπό μηχανική υποστήριξη.

«Ο κόσμος πρέπει να αποφεύγει τα ανοιχτά μέρη ή να στέκει κάτω από δέντρα την ώρα όταν υπάρχει προειδοποίηση για καταιγίδες και κεραυνούς. Πρέπει να βρίσκουν πάντοτε καταφύγιο κάτω από στέρεη οροφή» αναφέρει ειδικός σε καιρικά φαινόμενα στην Ινδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.