Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στη Μαλεσίνα για το θάνατο 38χρονου πατέρα ενός παιδιού

  Μερικές μέρες πριν είχε βγει από τη ΜΕΘ Κορωνοϊού και όλα έδειχναν ότι θα βγει νικητής στη μάχη με την επικίνδυνη νόσο, ξαφνικά όμως «κα...


 


Μερικές μέρες πριν είχε βγει από τη ΜΕΘ Κορωνοϊού και όλα έδειχναν ότι θα βγει νικητής στη μάχη με την επικίνδυνη νόσο, ξαφνικά όμως «κατέρρευσε» στην Κλινική covid όπου συνέχιζε τη νοσηλεία του…

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε η Παρασκευή 19 Μαρτίου στο Νοσοκομείο της Λαμίας και στη Φθιώτιδα.

Ένας νέος άνθρωπος 38 ετών από τη Μαλεσίνα κατέληξε στην Κλινική Κορωνοϊού από επιπλοκές που φαίνεται ότι του προκάλεσε η επικίνδυνη νόσος.Πρόκειται για τον άνθρωπο που λίγες ημέρες νωρίτερα (10/3) είχε κατορθώσει να βγει νικητής από τη ΜΕΘ! Εκεί, είχε δώσει μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μια μεγάλη μάχη για 11 ημέρες και όλα έδειχναν ότι την είχε κερδίσει.

Αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Κλινική covid προκειμένου να αναρρώσει και να αρνητικοποιηθεί από τον ιό πριν γυρίσει σπίτι του και στην αγαπημένη του οικογένεια, στην γυναίκα του και το παιδάκι του.

Εντελώς ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής  «κατέρρευσε» βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη Φθιώτιδα. Ακόμη και το προσωπικό του Νοσοκομείου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη συγκεκριμένη απώλεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόκειται να γίνει νεκροψία - νεκροτομή, προκειμένου να φανεί το ακριβές αίτιο που έκοψε τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Θυμίζουμε ότι για την υπόθεση της Μαλεσίνας και την ασύμμετρη διασπορά και μετάδοση του θανατηφόρου ιού, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.