Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ... 30χρονος «Ελληνο-Ιρακινός» ο άνδρας που πρωτοστάτησε στον άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη...!!!

30χρονος Ελληνο-Ιρακινός ο άνδρας που πρωτοστάτησε στον άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη. Ποινική δίωξη για απόπειρα α...





30χρονος Ελληνο-Ιρακινός ο άνδρας που πρωτοστάτησε στον άγριο ξυλοδαρμό του άτυχου αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη. Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε άλλο συλληφθέντα. Όλες οι κατηγορίες – Δείτε τα βίντεο της άγριας επίθεσης.

Στα χέρια των Αρχών ο άνδρας που πρωτοστάτησε στα θλιβερά επεισόδια στην Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα περίπου 30 ετών και Ελληνο-Ιρακινό, ο οποίος και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον ανηλεή ξυλοδαρμό του άτυχου αστυνομικού.
Οι κατηγορίες για τα επεισόδια στην Νέα Σμύρνη

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε βάρος του νεαρού, που συνελήφθη -πρώτος χρονικά- στη Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με την ΕΛΑΣ συμμετείχε στα επεισόδια και στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού

Πρόκειται για τον νεαρό, η ταυτότητα του οποίου έγινε γνωστή στις Αρχές με έναν… απίστευτο τρόπο

Έχασε το πορτοφόλι του στο σημείο των επεισοδίων, μέσα στο οποίο είχε και την ταυτότητά του.

Αστυνομικοί το βρήκαν και το παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής με την… σαφή οδηγία αν εμφανιστεί ο κάτοχος της ταυτότητας να ειδοποιηθούν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.