Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Στρατιωτική Παρέλαση της 25ης Μαρτίου ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...!!! Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα παρελάσουν στο Σύνταγμα...

   Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις λόγω κορονοϊού. Για την στρατιωτική παρέλ...




  



Η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνουν μαθητικές παρελάσεις λόγω κορονοϊού. Για την στρατιωτική παρέλαση που συμπίπτει με τον εορτασμό από τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 είπε ότι θα είναι ένα ποιοτικό θέαμα.

Η πανδημία είναι σε έξαρση και τα περισσότερα κρούσματα είναι πλέον σε ηλικίες από 20 έως 50 ετών με κύριες αιτίες την κινητικότητα και τους συνωστισμούς, είπε μεταξύ άλλων στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη. Η κα Πελώνη είπε ακόμα ότι η πίεση στο ΕΣΥ αυξάνεται και θα συνεχίσει και την επόμενη εβδομάδα. Επανέλαβε την έκκληση στους ιδιώτες γιατρούς να ενσωματωθούν στο ΕΣΥ και να βοηθήσουν στην εθνική προσπάθεια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ακόμα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι δεν θα γίνουν παρελάσεις την 25η Μαρτίου παρά μόνο η στρατιωτική με όλα τα υγειονομικά μέτρα η οποία θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι θα είναι ένα ποιοτικό και περήφανο θέαμα», πρόσθεσε. Στην ερώτηση αν θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις ο Πρίγκιπας Κάρολος και ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.

Η κα Πελώνη ρωτήθηκε και για το Πάσχα αλλά είπε ότι είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για το αν θα είναι όλα ανοικτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.