Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κούρδοι ΤΙΜΗΣΑΝ χθες τα 200 χρόνια από την Επανάσταση...!!! ΤΙΝΑΞΑΝ στον αέρα μέσα στην τουρκία με αντιαρματικό τούρκους στρατιώτες...!!!

Κούρδοι επίλεκτοι μαχητές τίμησαν πιθανότατα χθες τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης κατά των νεο-οθωμανών με αιματηρή επίθεση κατά τω...






Κούρδοι επίλεκτοι μαχητές τίμησαν πιθανότατα χθες τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης κατά των νεο-οθωμανών με αιματηρή επίθεση κατά των τουρκικών δυνάμεων στο Χάκαρι, "σπέρνωντας" τον θάνατο.


Επίθεση με αντιαρματικό φορητό σύστημα σε βίντεο δείχνει την πρόκληση θανάσιμου τραυματισμού Τούρκων στρατιωτών εντός του τουρκικού εδάφους.

Πηγή ασφαλείας μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων Shafaq αναφέροντας ότι, "ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις μεταξύ του τουρκικού στρατού, που έκανε χρήση επιθετικών ελικοπτέρων, και μαχητών του PKK κοντά στο χωριό Kiste στο Kani Masi, βόρεια του Dohuk στα σύνορα με την Τουρκία”.Την ίδια περίοδο είχαμε βίαιες συγκρούσεις το απόγευμα της Πέμπτης μεταξύ του τουρκικού στρατού και μαχητών του ΡΚΚ στο Κυβερνείο του Ντουκόκ στη βόρεια Συρία.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι συγκρούσεις συνεχίζονται. Δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες μέχρι στιγμής.

Από την άλλη πλευρά, ένας αυτόπτης μάρτυρας στην περιοχή Μπίκοβα του Ντόχουκ είπε ότι οι μαχητές του ΡΚΚ έριξαν πυραύλους σε θέση του τουρκικού στρατού στο χωριό Μπέρι στην περιοχή Κάνι Μάσι.

Ο τουρκικός στρατός επιτίθεται τακτικά στις θέσεις του ΡΚΚ στα βουνά του βόρειου Ιράκ, όπου πιστεύεται ότι υπάρχουν αρκετές χιλιάδες μαχητές της κουρδικής οργάνωσης. pentapostagma.gr

Δείτε βίντεο από την χθεσινή επίθεση των Κούρδων...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.