Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αγριος ξυλοδαρμός Ελληνόπουλου από 15 Σκοπιανούς στην Αυστραλία...!!! Του έστησαν μπλόκο 15 από αυτούς μέσα σε εστιατόριο...!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ... Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε το δικαστήριο της Μελβούρνης (Heidelberg Magistrates Court) καταδί...




ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε το δικαστήριο της Μελβούρνης (Heidelberg Magistrates Court) καταδίκασε σε κοινωνική εργασία 300 ωρών τρεις σκοπιανούς(τους αδερφούς Nick και Aleksandar Ilievski και τον Goran Naumo-vski) που ξυλοκόπησαν στις 17 Δεκεμβρίου του 2019 στο Whittlesea της Αυστραλίας Έλληνα Ομογενή. 

Ο ομογενής μας θερμός πατριώτης και με εθνική δράση πήγε να παρακολουθήσει από περιέργεια το συνέδριο του δημοτικού συμβουλίου στο Whittlesea στα βόρεια προάστια της Μελβούρνης, το οποίο διεξαγόταν από την σκοπιανή δήμαρχο Αιμιλία Στερτζοβα με θέμα το λεγόμενο «Μακεδονικό». Να τονίσουμε εδώ ότι στην συγκεκριμένη περιοχή οι Σκοπιανοί πλειοψηφούν των Ελλήνων και ασκούν ανθελληνική προπαγάνδα.

Οι παριστάμενοι Σκοπιανοί κρατούσαν τις γνωστές σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας και φορούσαν κιτρινόμαυρες ενδυμασίες. Ο ομογενής μας κίνησε τις υποψίες, καθώς δεν φορούσε την ενδυμασία αυτή και δεν φαινόταν γνώριμος στους εκεί Σκοπιανούς. Έτσι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και διασώθηκε χάρη στις αμυντικές του ικανότητες. Το περιστατικό αυτό ανέδειξαν ελληνικά δημοσιογραφικά δίκτυα της Αυστραλίας όπως ο  Νέος Κόσμος, The Greek Herald, αλλά και μεγάλες αυστραλέζικες εφημερίδες όπως η εφημερίδα The Age με εκτενείς αναφορές. 

Παραθέτουμε πως μας περιέγραψε ο ομογενής το περιστατικό του ξυλοδαρμού του:

«Μετά την θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Whittlesea στα βόρεια προάστια της Μελβούρνης, μία ομάδα 15  ατόμων με παρακολούθησε με τα αυτοκίνητά τους και με εντόπισαν σε ένα εστιατόριο σε μικρή απόσταση από το δημοτικό μέγαρο. Όταν τους είδα, μιλούσα στο τηλέφωνο έξω από το εστιατόριο. Μπήκα αμέσως μέσα και κάλεσα την αστυνομία. Τα άτομα αυτά τριγυρνούσαν έξω ενώ εγώ ήμουν εγκλωβισμένος στο εστιατόριο. Ευχόμουν να έλθει η αστυνομία πριν μου επιτεθούν. Μετά από 10 περίπου λεπτά, «μπούκαραν» μέσα και οι 15. Κάποιοι από αυτούς κάθισαν μπροστά, πίσω και δίπλα μου και με περικύκλωσαν. Άρχισαν να με βρίζουν και αμέσως μετά να με χτυπούν ανελέητα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Το πρώτο χτύπημα ήταν στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Φώναζαν σαν τρελοί και με χτυπούσαν συνεχώς στο πρόσωπο και το κεφάλι. Μετά το πρώτο χτύπημα, προσπάθησα να αμυνθώ και κατάφερα να απωθήσω με τα χέρια μου κάποιες από τις γροθιές τους.

Με χτυπούσαν για 40 δευτερόλεπτα ακατάπαυστα. Όταν τελείωσαν την άνανδρη επίθεσή τους, έτρεξαν έξω από το εστιατόριο και εγώ, γεμάτος αίματα στο πρόσωπο, βγήκα έξω αμέσως για να βγάλω φωτογραφίες των πινακίδων τους. Η αστυνομία χρησιμοποίησε τις φωτογραφίες αυτές για να τους συλλάβει ένα έως δύο μήνες αργότερα. Ο ένας από αυτούς με αποκάλεσε «ελλ…ό μ…νί» (“G…k c…t”) την ώρα που έβγαινε από το εστιατόριο. Η αστυνομία έφθασε στο σημείο με καθυστέρηση τριών λεπτών. Εν τω μεταξύ, επιστρέφοντας στο αυτοκίνητό μου είδα ότι είχαν τρύπησει ένα από τα λάστιχα και είχαν γράψει «γαμώ την Ελλάδα» (“fuck Greece”) στην πόρτα.

Πήγα αιμόφυρτος στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν μώλωπες στο κρανίο και μικρό κάταγμα στο ένα μου δάχτυλο, αλλά ευτυχώς δεν είχα πάθει τίποτα σοβαρότερο. Μου είπαν επίσης πως αν δεν είχα αμυνθεί με τα χέρια μου, θα μπορούσαν να αποβούν θανατηφόρες οι απανωτές γροθιές στο κεφάλι και το πρόσωπο ή να έπρεπε να εισαχθώ στην εντατική με τύφλωση, κατάγματα στην γνάθο και σπασμένα δόντια. Από τα 15 άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση, μόνο οι τρεις με χτύπησαν ενώ οι υπόλοιποι με προπηλάκιζαν λεκτικά ή ήταν απλώς θεατές. Η αστυνομία μού εξήγησε πως βάσει του νόμου ότι θα απαγγέλλονταν κατηγορίες μόνο στα τρία μόνο στα τρία άτομα που μου άσκησαν σωματική βία, πράγμα το οποίο και συνέβη.


Το φορτηγάκι των γυφτοσκοπιανών δραστών το οποίο κατάφερε να φωτογραφήσει ο ομογενής -αν και τρεαυματισμένος, αμέσως μετά μετά τον ξυλοδαρμό του

Ευτυχώς είμαι μια χαρά τώρα, και σωματικά και ψυχολογικά και νιώθω ικανοποιημένος για την καταδίκη των Σκοπιανών. Γλύτωσαν την φυλακή που είχε προταθεί για 4 μήνες, επειδή παραδέχθηκαν την ενοχή τους. Έτσι καταδικάστηκαν σε κοινωνική εργασία, λερώθηκε το ποινικό τους μητρώο και αντιμετώπισαν συνέπειες στον εργασιακό τους τομέα. 

Το μήνυμά μου στους Έλληνες απανταχού της γης είναι να κρατάτε ψηλά το κεφάλι και την ιερή σημαία μας. Να είμαστε όλοι δραστήριοι Έλληνες εθνικιστές, ό,τι και αν πάθουμε. «Όσοι ζωντανοί» λοιπόν, κατά τον τίτλο του βιβλίου του αειμνήστου Ἴωνος Δραγούμη, να συνεχίσουμε ακάθεκτοι τον ευγενή αγώνα μας μέχρι την τελική και πλήρη δικαίωση του Ελληνισμού. Να καταργήσουμε άμεσα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και να πολεμήσουμε για τα ιδανικά μας και τα εθνικά μας δίκαια απέναντι στις επιβουλές των εχθρών της πατρίδας μας».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σκοπιανή δήμαρχος παραβίασε την συμφωνία των Πρεσπών σηκώνοντας την σημαία της Βεργίνας στο συνέδριο που διοργάνωσε για το «Μακεδονικό».  Τέλος αναφέρουμε ότι το κοινοβούλιο της Βικτώριας (διοικητική περιφέρεια της Αυστραλίας) καθαίρεσε την σκοπιανή δήμαρχο λόγω κακής διαχείρισης στον δήμο, όπως και όλο το δημοτικό συμβούλιο τον Μάρτιο του 2020. 

Ο Στόχος θα επανέλθει με επόμενο άρθρο του σε σχέση με το ιστορικό των δραστών και την ανθελληνική σκοπιανή παγκόσμια εθνικιστική οργάνωση στην οποία ανήκουν.  

Εφημερίδα "Στόχος"



Η Σκοπιανή δήμαρχος Whittlesea Αιμιλία Στερτζοβα που κρατά την σημαία της Βεργίνας το 2019, παραβιάζοντας την συνθήκη των Πρεσπών και που καθαιρέθηκε το 2020 από το κοινοβούλιο της Βικτώριας για κακοδιαχείριση. Με την συγκεκριμένη -όπως θα θυμούνται οι Ελληνόψυχοι, έχει ασχοληθεί κατ’ επανάληψη στο παρελθόν ο “Στόχος” 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.