Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορίτσι 11 ετών βρήκε τους γονείς της νεκρούς: Ήταν σε καραντίνα στο υπόγειο με κορονοϊό

  Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μισούρι των ΗΠΑ, όταν ένα κορίτσι 11 ετών βρήκε τους γονείς του νεκρούς στο υπόγειο....


 


Μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μισούρι των ΗΠΑ, όταν ένα κορίτσι 11 ετών βρήκε τους γονείς του νεκρούς στο υπόγειο.



Ένα ζευγάρι κοντά στα 40, η Erika και ο Gregory Greenman βρέθηκαν νεκροί στο υπόγειο του σπιτιού τους από την 11χρονη κόρη τους. Οι Greenman είχαν μπει σε καραντίνα στο υπόγειο, καθώς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.


Οι γείτονες της οικογένειας στο Missouri των ΗΠΑ περιγράφουν συντετριμμένοι το περιστατικό και κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους. «Το να χάνεις τους γονείς σου την ίδια στιγμή για ένα 11χρονο είναι μία πραγματική τραγωδία» λέει γείτονάς τους.Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι παρουσίαζε έντονα συμπτώματα κορονοϊού και είχε πάει στο νοσοκομείο. Επέστρεψαν όμως στο σπίτι και μπήκαν σε καραντίνα στο υπόγειο του σπιτιού τους.



Μάλιστα μετά τον θάνατό τους, οι τοπικές αρχές αδυνατούσαν να τους ταυτοποιήσουν και τελικά βοήθησαν γνωστοί και φίλοι που κινητοποιήθηκαν μέσω των social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.