Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Viral γκάφα της Amazon: Πουλούσε κινεζικό ουροδοχείο ως «καλάθι φρούτων»

Για γέλια και για κλάματα η viral είδηση σχετικά με την Amazon και την πώληση ενός κινεζικού παραδοσιακού ουροδοχείου ως... καλάθι φρούτων...

Για γέλια και για κλάματα η viral είδηση σχετικά με την Amazon και την πώληση ενός κινεζικού παραδοσιακού ουροδοχείου ως... καλάθι φρούτων.


Εκατομμύρια Κινέζοι χρήστες του διαδικτύου είδαν, σοκαρισμένοι, ένα αντικείμενο το οποίο στην Κίνα χρησιμοποιείται ως πτυελοδοχείο ή ουροδοχείο να πωλείται από την Amazon ως «καλάθι φρούτων», σε εύπιστους ξένους, σε διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.  


Στην αγγελία γίνεται λόγος για ένα «κινεζικό παραδοσιακό καλάθι φρούτων της δεκαετίας του 1960», το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως περίτεχνο διακοσμητικό τραπεζιού στο οποίο μπορούν να αποθηκεύονται φρέσκα προϊόντα, πάγος ή και κρασί. Η τιμή του είχε οριστεί στα 61,96 δολάρια. 


Ο Μπόρις Κλέιμαν με τις κόρες του

© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : YOUTUBE/NOVASPORTS.GR

Το πιο γλυκό στιγμιότυπο του ελληνικού πρωταθλήματος – Βίντεο

Ωστόσο, οι Κινέζοι που βρέθηκαν μπροστά στο προϊόν ξεκαθάρισαν άμεσα πως ο σκοπός για τον οποίο κατασκευάστηκε ήταν πολύ διαφορετικός.


«Χριστέ μου! Κάθε Κινέζος, 35 ετών και πάνω, γνωρίζει αυτό το τυπικό, φορητό ουροδοχείο, που χρησιμοποιείται, συνήθως, για παιδιά» ανέφερε ένας χρήστης της Amazon, ο οποίος συμπλήρωσε πως ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει όπως επιθυμεί, αλλά καλό είναι να γνωρίζει τον αρχικό του σκοπό.


«Αυτό είναι μία φορητή τουαλέτα. Σας παρακαλώ, μην το αγοράζετε για φαγητό» έγραψε άλλος χρήστης, ενώ άλλοι κατήγγειλαν ως «παραπλανητική» τη σελίδα του προϊόντος και ζήτησαν την αφαίρεσή της.


Πλέον το προϊόν δεν υπάρχει στην Amazon, αλλά η είδηση έχει γίνει viral.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.