Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε επιφυλακή οι Μονάδες του Στόλου …Αν το «TCG Cesme A-599» βγει με συνοδεία Τουρκικών Πολεμικών Σκαφών

Σύμφωνα με πληροφορίες Μονάδες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού είναι σε επιφυλακή και αυτό γιατί σχεδόν πάντα το TCG Çeșme συνοδεύεται είτ...




Σύμφωνα με πληροφορίες Μονάδες του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού είναι σε επιφυλακή και αυτό γιατί σχεδόν πάντα το TCG Çeșme συνοδεύεται είτε από πολεμικά Σκάφη του Τούρκικου Ναυτικού ,είτε απο Σκάφη ανοιχτής Θάλασσας της Τούρκικης Ακτοφυλακής !

Να θυμίσουμε οτι σε προηγούμενη εξόρμηση του Τούρκικου Ερευνητικού Σκάφους είχαμε σοβαρή πρόκληση στο Αιγαίο ,αφού πραγματοποίησε έρευνες εντός της Ελληνική υφαλοκρηπίδας .

Πάντως το θέμα της αντιμετώπισης της εξόδου του TCG Çeșme είναι σε πολιτικό επίπεδο και το χειρίζεται το ΥΠΕΞ και δεν έχει προωθηθεί στα Στρατιωτικά Κλιμάκια τουλάχιστον όχι ακόμα!

Απίθανο είναι πάντως το TCG Çeșme να βγει χωρίς συνοδεία έστω Σκαφών της Τουρκικής ακτοφυλακής και σε αυτή την περίπτωση λένε οι πληροφορίες οτι το Λιμενικό Σώμα θα το ‘αντιμετωπίσει»

Να θυμίσουμε όμως στους άσχετους οτι το TCG Çeșme είναι πολεμικό Πλοίο και ανήκει στο Τουρκικό Πολεμικό Ναυτικό (Το Τουρκικό Ερευνητικό Σκάφος της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας » TCG Cesme A-599″


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.