Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ... Βίντεο: Τούρκος αιχμάλωτος των ανταρτών του PKK εκλιπαρεί για την ζωή του

Σε χθεσινή του ανάρτηση ο βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, Γκεργκερλίογλου, αναφερόμενος σε έναν από τους Στρατιώτες που ήταν αιχμ...





Σε χθεσινή του ανάρτηση ο βουλευτής του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, Γκεργκερλίογλου, αναφερόμενος σε έναν από τους Στρατιώτες που ήταν αιχμάλωτοι του HPG και σκοτώθηκε προχτές κατά την διάρκεια της στρατιωτικής επιχείρησης του τουρκικού στρατού, αναφέρει:

«Ο Αλλάχ να τον ελεήσει, Είμαι θλιμμένος, μακάρι σε αυτά τα χώματα να μπορούσαμε να δούμε μια ανταπόκριση στις προσπάθειες μας για ειρήνη και επίλυση.

Ένας από τους αιχμαλώτους στρατιώτες αυτά έλεγε πριν από 2,5 χρόνια. Το θέμα θα έπρεπε να είναι να κρατήσουμε τους ανθρώπους ζωντανούς, με θανάτους δεν γίνεται λύση, πρέπει να κρατάμε τους ανθρώπους μας ζωντανούς».

Ακολούθως στο βίντεο ακούμε τον έντρομο στρατιώτη να αναζητά απεγνωσμένα βοήθεια:

«Στο δρόμο προς το Τουντζελι απήχθην. Περιμένω βοήθεια από οποιονδήποτε μπορεί να με βοηθήσει. Επί τρία χρόνια είμαι εδώ. Δεν ξέρω αν κάποιος προσπάθησε η καταβάλει προσπάθεια, η αν υπάρχει κάποια προσπάθεια για εμάς. Αλλά από όποιον και αν είναι περιμένω να το κάνει.

Ας είναι από τον Σύλλογο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η από άλλες οργανώσεις πολιτών και πολιτικούς φορείς. Αν θα μπορέσουν να κάνουν κάτι, περιμένω να το κάνουν. Μα πρέπει οπωσδήποτε να αγωνιστούν για εμάς».

Και προχτές αυτός ο άνθρωπος θανατώθηκε ως (έμμεσο ή άμεσο) αποτέλεσμα της δράσης του τουρκικού στρατού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.