Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ... Αναβάλλεται η … Αποστολή & η Ανάπτυξη της Α/Α συστοιχίας PATRIOT στη Σαουδική Αραβία

H ανάπτυξη Α/Α συστοιχίας PATRIOT της Πολεμικής Αεροπορίας στην Σαουδική Αραβία αναβάλλεται μετά τον τερματισμό της υποστήριξης των ΗΠΑ σ...





H ανάπτυξη Α/Α συστοιχίας PATRIOT της Πολεμικής Αεροπορίας στην Σαουδική Αραβία αναβάλλεται μετά τον τερματισμό της υποστήριξης των ΗΠΑ στον πόλεμο υπό την ηγεσία του Ριάντ στην Υεμένη.

Περισσότερες πληροφορίες είχαν γίνει διαθέσιμες σχετικά με την αποστολή μιας Μοίρας Ελληνικών Patriot της ΠΑ στη Σαουδική Αραβία.

Η Ελλάδα είχε αποφασιστεί να συμμετάσχει στην αποστολή προστασίας των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Σαουδικής Αραβίας με μια πλήρη Μοίρα Patriot, συν το απαραίτητο προσωπικό λειτουργίας τους, περί τα 100 άτομα, καθώς και μικρό απόσπασμα στελεχών για φύλαξη.

Αν και η τελική θέση ανάπτυξης παραμένει απόρρητη, εντούτοις γνωρίζουμε πως η Πολεμική Αεροπορία θα αναπτυχθεί πλησίον σε κάποια υψηλής αξίας πετρελαϊκή εγκατάσταση και όχι κοντά σε στρατιωτικό στόχο. Όταν λέμε “πλησίον”, εννοούμε ίσως και αρκετές δεκάδες χιλιόμετρα μακρυά, χάρη στο μεγάλο βεληνεκές των πυραύλων Patriot.

Η Αποστολή και η Ανάπτυξη αυτής της Ελληνικής συστοιχίας των Α/Α PATRIOT προς το παρόν αναβάλλεται επ’ αόριστον

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.