Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

New York Times: Ο Τραμπ ήταν σε σοβαρή κατάσταση όταν είχε νοσήσει από κορωνοϊό

Παρουσίαζε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου και μια έντονη φλεγμονή στους πνεύμονες Ψέματα φέρεται να είπαν στους Αμερικανούς πολίτες οι ...






Παρουσίαζε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου και μια έντονη φλεγμονή στους πνεύμονες

Ψέματα φέρεται να είπαν στους Αμερικανούς πολίτες οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ όταν νοσούσε από κορωνοϊό τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε αντίθεση με τις επίσημες ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου, δημοσίευμα των «New York Times» αποκαλύπτει πως, ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσίαζε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα οξυγόνου -κάτω από 90- καθώς και μια έντονη φλεγμονή στους πνεύμονες που είχε προκληθεί από την νόσο Covid-19.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, που επικαλείται δύο πηγές ενήμερες για την υπόθεση, οι γιατροί δεν είχαν εκτιμήσει σωστά την εξέλιξη της υγείας του για το λόγο αυτό αναγκάστηκαν να τον οδηγήσουν εσπευσμένα στο στρατιωτικό νοσοκομείο «Walter Reed National Military Medical Center», ενώ εκτιμούσαν ότι πιθανότατα θα χρειαζόταν υποστήριξη αναπνευστήρα.

Η κατάσταση της υγείας του όπως και οι εκλογές της 3ης Νοεμβρίου οδήγησαν, επίσης, τους γιατρούς του στην απόφαση να του χορηγηθεί το κοκτέιλ αντισωμάτων της Regeneron που βρισκόταν ακόμη σε πειραματικό στάδιο αλλά και άλλα σκευάσματα.

Ο Τραμπ έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο μόλις τρεις ημέρες μετά την εισαγωγή του.

Επιπλέον, εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του Λευκού Οίκου με στόχο να στείλει το μήνυμα ότι ήταν πιο υγιής παρά ποτέ και μπορούσε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του προεκλογικού αγώνα, κάτι που εκ των υστέρων φαίνεται πως δεν ίσχυε.

Το δημοσίευμα των «New York Times» αναφέρει ότι αρκετοί είχαν παρατηρήσει κατά τη διάρκεια εκείνης της εμφάνισής του πως ο Τραμπ χρησιμοποιούσε τους μύες του λαιμού του για να αναπνεύσει δείχνοντας ότι οι πνεύμονές του δεν μπορούσαν να απορροφήσουν επαρκή ποσότητα οξυγόνου.

Εάν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ, οι γιατροί του Τραμπ θα είναι εκτεθειμένοι, καθώς διαβεβαίωναν πως οι εξετάσεις του «δεν έδειξαν τίποτε σε κλινικό επίπεδο που να προκαλεί ανησυχία»...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.