Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολικό lockdown: Όλα ανοιχτά για νέα μέτρα – Τα σενάρια για «κόφτη» σε SMS και μετακίνηση από δήμο σε δήμο

Πολύ κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε μετά τη «ψυχρολουσία» της περασμένης, όπου καταγράφηκε για πέντε συνεχόμενες μέρες τετραψήφιος ...





Πολύ κρίσιμη είναι η εβδομάδα που διανύουμε μετά τη «ψυχρολουσία» της περασμένης, όπου καταγράφηκε για πέντε συνεχόμενες μέρες τετραψήφιος αριθμός κρουσμάτων. Τα επιδημιολογικά δεδομένα οδήγησαν στη λήψη νέων σκληρών μέτρων και απαγορεύσεων, με τους ειδικούς και τα κυβερνητικά στελέχη να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα.

Οι εφιαλτικές προβλέψεις των λοιμωξιολόγων για ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων τους επόμενους δύο μήνες, δεν αφήνει περιθώρια για χαλάρωση. Μάλιστα, μιλώντας στο Newsbomb.gr, ο καθηγητής

«Καμπανάκι» στην κυβέρνηση «χτυπούν» και τα κρούσματα της βρετανικής μετάλλαξης, τα οποία ξεπέρασαν τα 400 στη χώρα μας, ενώ συναγερμό έχουν σημάνει και οι μολύνσεις που αυξάνονται συνεχώς στα παιδιά.

Η διά ζώσης λειτουργία των σχολείων αναμένεται πως θα βρεθεί και πάλι στο τραπέζι των τηλεδιασκέψεων, ενώ όπως ανακοίνωσε σήμερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη ανοιχτά είναι και τα ενδεχόμενα του «κόφτη» στις επιλογές του SMS, αλλά και της μετακίνησης για ψώνια από δήμο σε δήμο.

Μάλιστα, ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε το πρωί στον Ant1 πως ο «κόφτης» στις μετακινήσεις μέσω SMS, ιδίως στους κωδικούς 2 και 6, που αφορούν τις αγορές και την άθληση, υπάρχει στο τραπέζι, τονίζοντας όμως ο ίδιος είναι αντίθετος και το θεωρεί πρακτικά ανεφάρμοστο.

Νωρίτερα σήμερα, για ολικό Lockodwn έκανε λόγο και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ κ. Παναγιώτης Αρκουμανέα.

«Θα προτιμήσουμε ένα lockdown από το να δούμε έναν τεράστιο αριθμό εισαγωγών στα νοσοκομεία», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.