Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΟΧΟΥΝ ΠΟΤΕ...!!! Λιβύη: Σκοποβολή του LNA σε φωτογραφίες του Ερντογάν...!!!

H 116η Ταξιαρχία Πεζικού του LNA στη Λιβύη, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της Ajdabiya Force, με πραγματικά πυρά. Σ...





H 116η Ταξιαρχία Πεζικού του LNA στη Λιβύη, πραγματοποίησε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της Ajdabiya Force, με πραγματικά πυρά.

Στο πλαίσιο της άσκησης, οι «επίλεκτοι» του LNA, δοκίμασαν τις σκοπευτικές τους ικανότητες, σε στόχο που εικόνιζε τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν.

Σε φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε λογαριασμούς στο twitter φαίνονται μέλη των πολιτοφυλακών στην περιοχή, Αζντάμπια, της Αν. Λιβύης να πυροβολούν στην έρημο σε φωτογραφίες του Τούρκου προέδρου.

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο ο LNA, και ο επικεφαλής της Στρατάρχης Χάφταρ, έξαπολύουν μύδρους κατά της «τουρκικής κατοχής», όπως την χαρακτηρίζουν της Λιβύης, που παραπέμπει στην εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ο LNA αντιτίθεται της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης Σάρατζ, που έχει συμμαχήσει στρατιωτικά με την Τουρκία. Για την Άγκυρα ο Χάφταρ, που τον αποκαλεί «δικτάτορα», θεωρείται «κόκκινο πανί», επιδιώκοντας την εξόντωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.