Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Jumbo: Αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων στις «κόκκινες» περιοχές

Κρίθηκε ότι η επιλογή αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τους πελάτες Η περιορισμένη απήχηση που είχε το άνοιγμα των καταστημάτων με το μοντέλο c...

Κρίθηκε ότι η επιλογή αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τους πελάτες

Η περιορισμένη απήχηση που είχε το άνοιγμα των καταστημάτων με το μοντέλο click inside και click away, οδήγησε την αλυσίδα Jumbo να προχωρήσει στην αναστολή λειτουργίας τους. Το μέτρο αφορά τις «κόκκινες» περιοχές και έτσι το «λουκέτο» αφορά τα καταστήματα σε Αθήνα, Πάτρα και Χαλκίδα.


Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:



«Μετά την ανακοίνωση του νέου πλαισίου λειτουργίας του λιανεμπορίου στις «κόκκινες» περιοχές της χώρας με τις μεθόδους click inside και click away, η αρχική μας πρόθεση ήταν να μην λειτουργήσουμε τα καταστήματα Jumbo στις περιοχές αυτές. Λαμβάνοντας όμως υπόψη τα παράπονα των πελατών μας και το συμφέρον των εργαζομένων της Jumbo και της εθνικής οικονομίας, αναθεωρήσαμε την αρχική μας πρόθεση και καταβάλαμε μια προσπάθεια να λειτουργήσουμε τα καταστήματά μας με τον ίδιο πρακτικά τρόπο με τον οποίον λειτουργεί και η υπόλοιπη αγορά.


Δυστυχώς, η εφαρμογή του νέου πλαισίου στα καταστήματα της Jumbo αποδεικνύεται τελικά μη φιλική προς τους πελάτες μας, δεν μας επιτρέπει εν τοις πράγμασι να λειτουργούμε με τον τρόπο που συμβιβαστικά επιλέξαμε, και, επιπλέον, ελλοχεύει ο κίνδυνος να εκληφθεί ως μια προσπάθεια άμεσης ή έμμεσης καταστρατήγησης των επιλογών της Ελληνικής Κυβέρνησης, την οποία παγίως στηρίζουμε χωρίς καμία επιφύλαξη. Με λύπη προχωρούμε λοιπόν σε νέα αναστολή της λειτουργίας των καταστημάτων Jumbo στις «κόκκινες» περιοχές (Αττική, Πάτρα και Χαλκίδα) από την, Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, και μέχρι την επέκταση της μεθόδου click inside σε όλο το εύρος των προϊόντων μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.