Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Έφαγαν άκυρο» τουρκικά F-16 που προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν ελληνικά μαχητικά στο Αιγαίο

Με νυχτερινές εισόδους στο Αιγαίο, προσπάθησαν τουρκικά μαχητικά να αιφνιδιάσουν την ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Αργά το απόγευμα, δύο ζεύ...





Με νυχτερινές εισόδους στο Αιγαίο, προσπάθησαν τουρκικά μαχητικά να αιφνιδιάσουν την ελληνική Πολεμική Αεροπορία. Αργά το απόγευμα, δύο ζεύγη τουρκικών μαχητικών τύπου F-16 εισήλθαν στην περιοχή μεταξύ Λήμνου και Λέσβου.

Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 παρέμειναν στην περιοχή για περίπου 15 λεπτά. Αμέσως μετά απομακρύνθηκαν και το ένα ζεύγος έφυγε από την περιοχή Χίου και Σάμου. Όπως αναφέρουν κάτοικοι της Χίου, η τουρκική πολεμική Αεροπορία έγινε αισθητή, καθώς τουρκικό μαχητικό «έσπασε» το φράγμα ήχου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι πηγές πληροφόρησης του OnAlert, τα δύο ζεύγη μαχητικών αεροσκαφών της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας προσπάθησαν να «αιφνιδιάσουν» τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη το μεταξύ 18:45 και 19:00 στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λήμνου.

Ωστόσο για ακόμα μια φορά τα «γεράκια» της Πολεμικής Αεροπορίας απέδειξαν το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας και δεν άφησαν κανένα περιθώριο «αιφνιδιασμού» για τους Τούρκους πιλότους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.