Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ για χοντρό ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ... 87 Πολεμικά πλοία βγάζει στο Αιγαίο η τουρκία για την «Γαλάζια Πατρίδα» μαζί με αερόπλάνα και αποβατικές δυνάμεις...!!!

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ... Στην άσκηση (για την οποία σας ενημε...




ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ...


Στην άσκηση (για την οποία σας ενημερώσαμε νωρίτερα ΕΔΩ) η οποία θα διεξαχθεί από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι τις 7 Μαρτίου σε Αιγαίο και Μεσόγειο, θα συμμετέχουν, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, 87 πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού και της ακτοφυλακής, 27 αεροσκάφη, 12 ελικόπτερα, F-16, F-4, αλλά και αποβατικές δυνάμεις.

Η άσκηση αυτή τα πλοία της οποίας θα βγουν στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, διεξάγεται την ώρα που η Τουρκία διεξάγει και έναν παράλληλο «πόλεμο νεύρων» με το πλοίο «Τσεσμέ».

Όλα αυτά ίσως να εξηγούνται μέσα από το πρίσμα των τουρκικών εφημερίδων που ξεσηκώθηκαν για την Ελλάδα, όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, με αφορμή την επικείμενη άφιξη αμερικανικών δυνάμεων στον Έβρο.

Υπενθυμίζεται ότι μεταγωγικά πλοία των ΗΠΑ που θα μεταφέρουν ελικόπτερα και τεθωρακισμένα οχήματα, κάποια εκ των οποίων θα μείνουν στην Ελλάδα για ασκήσεις, αναμένεται να φτάσουν στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Χαρακτηριστικό το πρωτοσέλιδο της Yeni Safak: «Αυτή η προετοιμασία για ποιον είναι;», ενώ η Hurriyet κυκλοφορεί με δημοσίευμα «Απόβαση αμερικανικών δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.