Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χαϊκάλης: Δέχομαι τις καταγγελίες της Αραβή - Ήμουν ερωτευμένος, ζητώ δημόσια συγγνώμη αν πέρασα τα όρια

Ο Παύλος Χαϊκάλης τοποθετήθηκε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" σχετικά με όσα κατήγγειλε χθες η Ηλιάνα Αραβή. Ο ηθοποιός υποστήριξε ό...




Ο Παύλος Χαϊκάλης τοποθετήθηκε στην εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" σχετικά με όσα κατήγγειλε χθες η Ηλιάνα Αραβή.

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι την γνώρισε όταν ήταν 19 ετών και ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. "Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια, επειδή ειπώθηκε κάτι για την ηλικία. Εγώ την γνώρισα στα 19 της, στα χαρτιά της ήταν 19 ετών" δήλωσε.

"Αυτά που παραδέχτηκε σωστά, και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της, ήταν ότι ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Είπε ότι την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή. Όταν είσαι ερωτευμένος ξεκινάς διακριτικά μια προσπάθεια προσέγγισης. Σε μια σχολή υπάρχουν θέματα καθηγητών που είναι ερωτευμένοι με τις καθηγήτριες, μαθήτριες που είναι ερωτευμένες με τους καθηγητές τους, ανταγωνισμός, άνθρωποι που είναι ερωτευμένοι με άλλους στη σχολή και άνθρωποι που μπορούν να διαστρεβλώσουν μια Χ προσπάθεια. Στα παρασκήνια επειδή σήκωνα για μάθημα μία μαθήτρια μπορεί να έλεγαν ότι έχει σχέση, αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ή να το ξέρω" σημείωσε.

"Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στις οντισιόν, γιατί αυτό θα ήταν εγκληματικό. Η Ηλιάνα ήξερε το ενδιαφέρον μου, δεν το αποδέχτηκε σωστά. Της είχα μιλήσει με τον τρόπο μου. Αυτό είχε μια διάρκεια και φτάνουμε στο τέλος της σεζόν. Η Ηλιάνα Αραβή ήταν πάντα κυρία απέναντί μου. Απέφευγε με τρόπο. Επειδή είμαι αρσενικό παλιάς κοπής και επειδή πιστεύω ότι ξέρω να φέρομαι σε μια γυναίκα από τη μία και από την άλλη όταν μια γυναίκα μου λέει όχι, όταν θέλω και με ενδιαφέρει δεν τα παρατάω εύκολα. Αυτό είχε μια κορύφωση, φτάσαμε να μιλάμε από το τηλέφωνο, αναπτύσσαμε θέματα και κάποιες φορές με απέφευγε με ωραίο τρόπο. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα που συζητάμε. Είχαμε τελειώσει από τη σχολή. Όταν τελειώσαμε και ήταν να μην την ξαναδώ της εξήγησα με έναν έντονο τρόπο, η οποία λέει ότι έφτασα σε αυτό το σημείο της πράξης και εγώ λέω κάτι άλλο. Εάν πάρουμε το ενδεχόμενο της Ηλιάνας ότι εγώ της έλεγα ότι αισθανόμουν ορμές και τα λοιπά, έχεις το δικαίωμα όταν ακούς κάτι που σε προσβάλει να κλείσεις το τηλέφωνο. Εγώ λέω ότι δεν έγινε αυτό, εκφράστηκα υπέρμετρα αν θέλεις ότι μου λείπεις, ότι με έχει φέρει σε μια κατάσταση κλπ και μπορεί να το εξέλαβε ότι υπήρχε και αυτό. Λέει για πρόστυχα λόγια. Είναι συζητήσιμο το θέμα για το ποιος είναι ο πρόστυχος λόγος, όταν μιλάς σε μια γυναίκα και θες να της εκφράσεις τους πόθους σου, δεν συνηθίζεις να λες βλέπω το στήθος σου και νιώθω μια ανάταση στον διασκελικό μου σωλήνα. Μπορεί να ξέφυγα, αν αυτό το σημείο την πείραξε της ζητώ συγγνώμη και στην ίδια και στους γονείς της. Δεν υπήρξε πρόθεση προσβολής και μείωσης της προσωπικότητας. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν παρενόχληση, καταλαβαίνω ότι ήταν μια πίεση, αλλά όχι ότι την εξέθεσα. Και λέει μετά ότι στη σχολή την αγνοούσα. Σταμάτησα γιατί την σεβάστηκα. Μου είπε ότι με βλέπει σαν τον μπαμπά της στο τηλέφωνο και εκεί σταμάτησα. Την ενόχλησε ότι την άφησα στην ησυχία της μετά στη σχολή; Δεν ήθελα να την πιέσω ή να την ενοχλήσω" περιέγραψε.

"Να δεχθώ το λάθος στην υπέρμετρη έκθεση του ερωτά μου, αλλά όχι ότι ήταν παρενόχληση ή ότι την εξέθεσα" υπογράμμισε.

"Μπορεί να ήταν έντονο το φλερτ αλλά έχει διαφορά να μιλάς για παρενόχληση. Όταν έχεις ενδιαφέρον για έναν άνθρωπο το δείχνεις. Αν υπερέβην τα όρια ζητώ συγγνώμη" επανέλαβε.

"Οπου ευθύνομαι αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και ζητώ συγγνώμη αν ξεπέρασα τα όρια του διακριτικού. Δεν είναι όμως στον ίδιο καμβά με άλλα πράγματα" πρόσθεσε.

"Όποιος πιστεύει ότι έγινε κάτι να πάει στο Σωματείο, όπως πολύ ευγενικά έκανε η Ηλιάνα" ανέφερε σχετικά με το αν υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες για εκείνον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.