Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τσελίκ: «Έλληνες, θα μετατρέψουμε σε εφιάλτες τα όνειρα σας».,, Δεν είναι απλά απειλές αλλά πολεμική προπαρασκευή...

   Και φυσικά προπαρασκευή και καλλιέργεια της τουρκικής πολεμικής μηχανής και της τουρκικής κοινής γνώμης. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδ...



  
Και φυσικά προπαρασκευή και καλλιέργεια της τουρκικής πολεμικής μηχανής και της τουρκικής κοινής γνώμης. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα να τις εκλαμβάνουμε μόνο ως απειλές και ιδιαίτερα ως "κούφιες"

Πυρά κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ερντογάν (ΑKP), Ομέρ Τσελίκ. Η προκλητική ρητορική έρχεται στον απόηχο της NAVTEX που εξέδωσε η Άγκυρα για διενέργεια ωκεανογραφικών ερευνών στο Αιγαίο και εν μέσω διερευνητικών επαφών, κάτι που προβληματίζει σχετικά με τις επόμενες κινήσεις της Άγκυρας.

Ο τούρκος αξιωματούχος, αφού αναφέρθηκε στις διερευνητικές επαφές και τόνισε πως είναι ένα σημαντικό βήμα, αμέσως μετά κατηγόρησε την Ελλάδα και την Κύπρο για τη διοργάνωση του «Φόρουμ Φιλίας».

Ο Τσελίκ επιτέθηκε στην Ελλάδα επειδή δεν κάλεσε την Τουρκία και τους Τουρκοκύπριους στο συγκεκριμένο φόρουμ. «Κάλεσαν άλλες χώρες που έχουν προβλήματα με την Τουρκία. Αν η Ελλάδα και οι Eλληνοκύπριοι κάνουν όνειρα πως θα ενεργοποιήσουν τις μαξιμαλιστικές τους θέσεις, εγγυόμαστε πως αυτά τα όνειρα θα γίνουν εφιάλτες. Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε να πραγματοποιηθούν τα όνειρα αυτά, αλλά δεν θα επιτρέψουμε ούτε ένα βήμα» σημείωσε χαρακτηριστικά.«Οι δηλώσεις που έκανε εκεί ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας δεν έχουν σχέση με κάποια φιλία, είναι μια προσέγγιση που δημιουργεί κλίμα εχθρότητας εναντίον της Τουρκίας υπό τον μανδύα της φιλίας» τόνισε, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.